BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,12
HABER /  MAGAZİN

Otomobilde seks yapan ünlü basıldı!

ABD'de otomobilde seks yaptığı iddia edilen ünlü oyuncu 6 ay hapis cezasıyla karşı karşıya!

Abone ol
Sevgilisiyle öpüşürken gözaltına alındığını iddia eden Daniele Watts, bir görgü tanığının ifadesiyle zora düştü! Ünlü yıldız her ne kadar sadece öpüştüğünü ve Afrika kökenli olduğu gerekçesiyle gözaltına alındığını iddia etse de görüğü tanığı bu ifadelerin tamamını yalanladı. İddialara göre ünlü yıldız değil, otomobilde seks yaptığı için gözaltına alınmış!

Watts ve sevgilisi Brian James Lucas, suçlu bulunması halinde 6 ay hapis cezası ve 1000 dolar para cezasına çarptırılabileceği açıklandı.
 
Şu an için hem Watts’ın hem de sevgilisinin serbest olduğu ve 13 Kasım’da hakim karşısına çıkacakları açıklandı.
 
"FAHİŞE ZANNEDİLDİM"
 
Watts 11 Eylül’de gerçekleşen olayın ardından sosyal medyada bir açıklama yapmış ve sadece beyaz bir erkekle birlikte olan Afrika asıllı bir kadın olduğu için fahişe zannedilerek gözaltına alındığını iddia etmişti.

daniele-watts.jpg 
 
Ünlü oyuncuyu elleri kelepçeli bir şekilde ağlarken gösteren fotoğraflar dünya basınında yer almıştı.
Los Angeles Polis Teşkilatı ise yapılan müdahalenin şüphelinin hangi ırktan olduğu ile hiçbir alakasının olmadığını, sadece halktan gelen şikayetler üzerine harekete geçtiklerini belirtmişti.

seks.20141022230432.jpg
 
Daha sonra Watts’ı tutuklayan polis memurlarından birinin kadın, birinin Latin asıllı bir diğerinin ise eşcinsel olduğu ortaya çıkmış ve bu üçlünün “Hiçbir azınlık mensubuna karşı ayrımcılık yapmayacağı” iddia edilmişti. Ayrıca polis memurlarından biri olaya ait ses kaydını TMZ internet sitesine vermiş ve bu kayıdı dinleyen birçok kişi “Polisin ırkçı davranmadığı, sadece işini yaptığı” sonucuna varmıştı.
 
Watts henüz kendisine yöneltilen resmi suçlama ile ilgili bir açıklamada bulunmadı.