BIST 9.891
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.460,00
HABER /  MAGAZİN

Oranın sahibi Bülent Ersoy mu?

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nın 9 ve 10’uncu katında hizmet veren Sultans Restoran’ın gizli patronunun Bülent Ersoy olduğu iddia edildi.

Abone ol

İnşaatlarda kullanılan kule vinçlere yaptığı yatırımlarla iş dünyasında adından söz ettiren Bülent Ersoy, sessiz sedasız yeme-içme sektörüne de giriş yaptı.

  Ersoy’un restoranının yeri ise çok ilginç! Bugünlerde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nın koridorlarında kulaktan kulağa binanın 9 ve 10. katında hizmet veren Sultans Restoran’ın gizli patronunun Diva olduğu konuşuluyor.

POPSTAR’DA ‘BAŞDANIŞMANIM’ DEDİ

Bülent Ersoy’un sadece hâkim ve savcıların girebildiği 10’uncu kattaki Sultans Restoran’a haftanın birkaç günü gittiği ve yemek yediği söyleniyor. Restoranın işletmeci firması, İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre Testem adlı bir şirket. Kayıtlarda şirketin sahibi olarak Mehmet Fevzi Siverek görünüyor. Ersoy’un geçen hafta final yapan Popstar 2013 yarışmasının sonunda yaptığı konuşmada, “Başdanışmanım Fevzi Siverek’e teşekkür ederim” sözleri iddiaların doğruluğunu güçlendiriyor.