BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ve nihayet bahar geldi

Yağışlı hava bugünden itibaren doğuya çekildi. Diğer bölgelerde de hava açıyor... Yani artık içimiz ısınacak... Yazlıkları çıkarın deriz!

Abone ol

Yağışlı hava en doğuya çekildi, diğer bölgelerde ise hava açıyor ve ısınıyor. Yarın tüm yurtta hava güneşli olacak. Kuzeyde yine sert poyraz havayı serinletmeye devam ediyor.

- İstanbul'da güneş görülse de, sert poyraz akşamları üşütüyor, hafta sonu ise rüzgar daha kuvvetli esecek.
- Ankara'da  güneş görülmeye, hava ısınmaya başladı.
- İzmir'de sıcaklık 20 dereceye çıkıyor, hava güneşli.
- Bugün Bursa ve Adana da az bulutlu.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

* Marmara’da 3-4 gün hava güneşli ve hafif puslu. Sıcaklık bugün 17-18 derece, Edirne’de 20 dereceyi de geçecek. Ancak sert poyraz üşütmeye devam ediyor. Özellikle hafta sonu; poyraz tüm bölgede çok kuvvetlenecek.

* İç Anadolu'da da bugün hava Eskişehir, Ankara'dan itibaren açıyor ve ısınıyor, ama Sivas ve Kayseri’ye gittikçe hava yine bulutlu ve serin. Sivas hafif yağışlı. Yarın açık gökyüzü ve görülecek güneş havayı ısıtacak.

* Ege kıyılarından sonra bugün iç kesimleri de açıyor, üç gün hava güneşli. Bu bölgede rüzgar hafif, sıcaklık artıyor. Bugün Muğla 20, Kütahya 16 dereceye çıkacak.

* Akdeniz bölgesinde güneş görülüyor, ama Isparta, Burdur ve Girne'de bugün yine hafif bir yağmur olabilir. Güneydoğu'da üç gün güneş parlayacak. Bugün Antalya 23, Diyarbakır 17 derece.

* Doğu Anadolu’da Malatya, Elazığ çevresi açıyor, yağış bugün Erzurum, Kars, Van boyunca ve zaman zaman kar şeklinde etkili oluyor, akşam Van ve Hakkari çevresinde kar yoğun yağabilir. Yarın bölgede hava açıyor.

* Karadeniz’in batısı üç gün boyunca güneşli, ama doğusunda hava soğuyor, Rize’de kuvvetli yağmur, artvinin yüksek kesimlerinde kar yağışı var. Yarın hava güneşli ama hafta sonu doğu Karadeniz’de yine soğuma olacak.