BIST 9.797
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.457,71
HABER /  MAGAZİN

Alkoçlar'dan 'ayrılıyorlar' iddialarına cevap

Neslişah Alkoçlar ani bir kararla oyuncu Engin Altan Düzyatan ile evlendi fakat çiftin evliliği hakkında her gün yeni bir iddia atılıyor.

Abone ol

Oyuncu Engin Altan Düzyatan ile yaptığı evlilik sonrası çok tartışılan Neslişah Alkoçlar,sessizliğini sonunda bozdu. Hürriyet gazetesinden Sibel Arna’ya konuşan Neslişah Alkoçlar, evliliğe giden süreci ve yaşanan tartışmalarını anlattı.

BABAMIN ŞIMARIK KIZI DEĞİLİM

Önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zor demişler, ne kadar anlatmaya çalışsam da herkes düşünmek istediğini düşünecek biliyorum. Bu, hayatımda verdiğim ilk röportaj. İşimi anlatırken bile yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. Ama ne zaman ki marketten alışveriş yaparken bir müşterinin elinin benim yumurtam ya da salçama gittiğini görüyorum işte o an benim için zaman duruyor. Güvenilmek, tercih edilmek inanılmaz bir tatmin. Şirketim geçen seneden bu yana yüzde 400 büyüdü.Üniversite'den mezun olduğum günden beri çalışıyorum. Babamın şımarık kızı değilim.Beni hiç şımartmadılar sadece çok ama çok sevdiler. Bize ayaklarımız üzerinde durmamızın önemi hep anlatıldı. Anneannem 70 yaşına geliyor, hâlâ çalışır. Önümde Hülya Koçyiğit gibi rol model var.

EVDE KOCAMIN PARASI GEÇER

Bizim evde kocamın parası geçer.Üç senedir annemden babamdan tek kuruş para almadım.Altan bu sektörde 13 senedir emek veren çok iyi bir oyuncu. Genç jenerasyonun en çok kazanan aktörlerinden biri. Kimsenin parasına ihtiyacı yok. Bizim evde kocamın parası geçer. Bir de ben insanların sandığı gibi baba parası yiyen şımarık bir kız olsam, Altan gibi bir adamın o tipte bir kadınla değil evlenmek iki saat bile geçireceğini düşünmüyorum.

ekran-resmi-2014-12-21-13.40.56.png

BEN BU ADAMLA EVLENECEĞİM DEDİM

Altan ile bir yardım gecesinde tanıştık. Onun tasarladığı iskeleti satın aldım. Ama kimin tasarladığını bilmeden. Gecenin sonunda yanıma geldi “Benim tasarımımı siz satın almışsınız, teşekkür ederim” dedi, o zaman farkına vardım. İsmini biliyordum ama hiçbir dizisini izlememiştim. ‘Romantik Komedi’ filminden hatırlıyordum. O kadar soğukmuşum ki Altan’ın dikkatini çekmiş. Kim olduğumu da bilmediği için yanındakilere sormuş. Ona mesafeli davrandım ama tanıştığımız ilk gece yanımdaki kız arkadaşıma “Ben bu adamla evleneceğim” demişim. Bunu da unuttum, evlendiğimiz gün arkadaşım hatırlattı.Aradan bir ay geçti. Benim iskelet gelmeyince kendisiyle iletişime geçtim. Mesajlaşmaya başladık. İki ay arkadaş kaldık. Tanıdıkça ne kadar ortak yönümüz olduğunu fark ettik. İkimiz de adrenalin seviyoruz mesela. Eksik yönlerimizi tamamladığımızı gördükçe bu duygu bizi yaklaştırdı.Altan’ın, ailesine benim aileme verdiğim kadar kıymet verdiğini anladığım an ona âşık oldum. Zaten kısa sürede de ailesi ailem oldu. Ailem ailesi oldu. Biz çok başka bir şey yakaladık. Ve bu yakaladığımız şeyi uzatmanın da bir anlamı olmadığını düşündük. Bence insan evleneceği adamı/kadını hemen hissediyor. Yoksa insanlar uzun seneler çıkıyor ve evlenemiyor.

EYVAH AİLEME BİR ŞEY OLDU!

Evet, çok üstüme gelindiği zamanlar oldu. Hiç konuşmadım. Ben öyle bir terbiye gördüm. Annem, anneannem, kayınvalidem hepsi yanımda oldu. Ama bazı haberler kasti ve bilerek yapıldı.Evliliğimizin 14’üncü günü telefonlarımız sabahın yedisinde çalmaya başladı. Onlarca cevapsız aramayla uyandık ve “Eyvah ailemden birine bir şey oldu” dedik. Annemin kanser olduğunu yeni öğrenmişiz paniğimizi siz düşünün. Yataktan fırladık resmen. Meğerse gazetenin birinde hakkımızda “Boşanıyorlar” başlıklı bir haber çıkmış. İster inanın ister inanmayın biz Altan’la bir yıldır birlikteyiz, bir kere birbirimize sesimizi bile yükseltmedik. Hiç kavga etmedik. Evlilik kurumu çok saygın bir kurum. Arkasında duramayacak olsak niye evlenelim? Birbirimizden çok emin olduk, çok sevdik, çok güvendik, birbirimize unutulmaz anlar yaşattık ve evlendik. Bir kadın gazetecinin yazdığı yalan ve iftira dolu bir haber yüzünden çok üzüldük. Haberin çıktığı gün annemin ilk kemoterapi günüydü. İşin kötüsü annemin böyle bir hastalık içinde olduğunu bile bile böyle bir haber yazdı. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum.

GERÇEK MAĞDUR BENİM

Bir düşünün. Bir adamla tanışıyorsunuz. O adam sevgilisinden beş ay önce ayrılmış. Siz âşık olup birlikte olmaya başlıyorsunuz ve birden onları birbirinden ayıran kadın ilan ediliyorsunuz. Eşimin söylediği gibi gerçek mağdur benim. Benim yerimde kim olsa ya çatlamıştı ya da dayanamayıp konuşmuştu.