BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.401,53

Mustafa mı, Atatürk mü?

Üzgün bir 10 Kasım!

Bir tarafta O da bir insan, içki de içer, yalnız da kalır, yoksa kalmaz mı, içki de içmez mi, karanlıktan korkar mı, yoksa korkmaz mı tartışmaları, diğer yandan büyük gerçek; bir ulusun ve Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük bir devrimci, tüm dünyanın saygı duyduğu ve takdir ettiği bir lider.

Birileri diyor ki, O da bir insan, tabulaştırmayın!

Diyorum ki; pardon!

Birileri diyor ki; film süper!

Diyorum ki; pardon!

Birileri diyor ki; ne var canım içki de içiyorsa?

Diyorum ki; pardon!

Birileri diyor ki; yalnızlıktan korkardı...

Diyorum ki; pardon!

Birileri hep bir şeyler diyor, ben “pardon” diyorum...

Neden mi?

Atatürk bu platformda tartışılmaz da ondan!

Bu Atatürk'ü tabulaştırmak değildir. Ama Türk halkının Ata'sını daha iyi tanımak için onun özel hayatının konu edildiği bir filmi izlemeye ihtiyacı yoktur!

Atatürk'ün anlatıldığı bir filmde, neden Atatürk'ün ekonomik alandaki başarılarından bahsedilmemiş mesela- ki şu anda Amerika dahil tüm dünya ekonomik krize bir çözüm ararken ve bulamazken!

Bir sanatçının eserleriyle ilgilenmek lazımdır. Onu nasıl yaptığı ile değil!

Atatürk'ün de devrimleriyle ilgilenilmelidir. Ne kadar içki içtiği ile değil. Bence Türk insanının da dünyanın da bunları hatırlamaya ihtiyacı vardır, özellikle içinde bulunduğumuz şu günlerde!

Maalesef bu film insanları ve gündemi gereksiz yere meşgul etmektedir. Söz konusu Atatürk olduğunda tartışılması gereken bir çok şey varken, tartışılmaması gereken, Mustafa mı, Atatürk mü olduğudur!