BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
POLİTİKA

Muharrem İnce'den Erdoğan'a 'reyting' yanıtı!

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Tunceli’de Seyit Rıza Meydanında konuştu.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Tunceli’de düzenlenen mitingde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Utanmadan sıkılmadan televizyona davet ediyor. Üzerimizden kalkıp reyting sağlayacak kendine. Biz seni muhatap alır mıyız?" sözlerine cevap veren İnce, ''Erdoğan’ın raytingi 11, benimki 44. Hava durumu bile Erdoğan’dan fazla izlenmiş. Raytingi sana ben katarım.'' ifadelerini kullandı.

''FETÖ’nün giremediği tek yer Tunceli. Ama KHK’larla işten atıyorlar. Türkiye özgür olacak, Munzur özgür akacak.'' diyen İnce, ''Siyaset uzun ince bir yol. Uzun kısmı bitti, ince kısmı kaldı. Cari açık 55 milyar doları geçti. Gençlerin yüzde 20’si işsiz.'' ifadelerini kullandı.

''GEL BENİMLE TELEVİZYONA ÇIK DA HAVAN OLSUN'' Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın televizyon davetine verdiği cevaba ilişkin yaptığı açıklamada ''Gel seninle istediğini bir televizyon kanalında bilgin, cesaretin varsa gel çık diyorum. En az 10 yerde tekrarladım. Dün tenezül edip cevap verdi. Televizyona çıkarsa rayting yaptırırmış. Erdoğan’ın raytingi 11, benimki 44. Hava durumu bile Erdoğan’dan fazla izlenmiş. Raytingi sana ben katarım. Gel benimle televizyona çık da havan olsun. Sen dünya lideri değil misin? Ben adam yemem, gel televizyonda tartışalım. Ne yapacağımızı anlattım. Kitap özeti okuyan bir adam Türkiye’yi sağlığa kavuşturamaz.'' dedi.

Sitene Ekle