BIST 9.767
DOLAR 32,59
EURO 35,02
ALTIN 2.457,43
POLİTİKA

'Muharrem İnce PKK'nın intikamını almak istiyor...'

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Korgeneral Metin Temel'in apoletlerini sökeceğini söylemesiyle ilgili 'PKK'ya 'Sen hiç merak etme Afrin'i aldı, bunun intikamını 24 Haziran'dan sonra ben alacağım' diyor...' dedi.

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Korgeneral Metin Temel'in apoletlerini sökeceğini söylemesine çok sert tepki gösterdi. Soylu, "Verdiği mesaj milletimize değil, verdiği mesaj PKK'ya. 'Sen hiç merak etme Afrin'i aldı, bunun intikamını 24 Haziran'dan sonra ben alacağım' diyor. Bu millet de sana o intikamı aldırmaz sen merak etme" ifadelerini kullandı.

Bugün önce Belediye Başkan Vekilleri 5. Değerlendirme Toplantısı ardından da AA Editör Masası programına katılan İçişleri Bakanı Soylu çarpıcı mesajlar verdi. "Türkiye'yi şimdi öngörülebilir bir hale getiriyoruz. Adamlar bize okyanus ötesinden, ABD'den parmak sallamasın istiyoruz" diyen Bakan Soylu, kayyum atanan belediyelere yapılan yatırımları kalem kalem açıkladı.

SANDIKLARIN TAŞINMASI... Güvenlik gerekçesiyle sandıkların taşınması ve birleştirilmesi ile ilgili olarak Bakan Soylu, "Sahayı PKK'dan steril hale getirene kadar bu uygulamayı yapmak durumundayız" dedi.

Sitene Ekle