BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52
GÜNCEL

Muharrem İnce oğlundan 6 çocuk istedi: Biz 6 okçuyuz

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin oğlu Arda Salih ile Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın kızı Göknil, nikah masasına oturdu.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin oğlu Arda Salih ile Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın kızı Göknil, dün gece evlendi.

İnce, TBMM'deki görüşmeler nedeniyle Yalova'da yarın yapılacak düğüne katılamama riski bulunduğunu belirterek, oğluna çocuk önerisinde çok çocuk önerisinde bulunurken, "Sayın cumhurbaşkanı çocuk sayısı ile ilgili 3’tü 5’ti.. 3,5 değil biz 6 okçuyuz çocuklar bunu unutmayın." diyerek espri yaptı.

1 AYDA 2 ÇOCUĞUNU EVLENDİRDİ

Geçen 19 Ağustos'ta oğlu Serim Sencer ve Sahra Karakartal'ın nikahını kıyarak, düğünlerini yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, dün gece de Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile dünür oldu. Mimar kızı Göknil'in broker Arda Salih İnce ile nikahlarını bir restoranda yaklaşık bin 500 davetlinin huzurunda kıydı. Davetlileri İnce çifti ile tek tek karşılayarak ilgilenen Başkan Işıklar, "1 ay arayla hem kızının, hem oğlunun düğününü yapmak nikahlarını kıymak aynı bir mutluluk. Kolay kolay herkese nasip olmaz." dedi.

Sitene Ekle
Etiketler