BIST 8.735
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.235,73
POLİTİKA

Muharrem İnce ilk seçim vaadini açıkladı!

CHP Cumhurbaşkanı adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. İnce yaptığı açıklamada 24 Haziran seçimleri için ilk vaadini açıkladı. İnce, 19 Mayıs ve 29 Ekim'de gençlere 500 lira vereceğim açıklamasında bulundu.

CHP Cumhurbaşkanı adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce,"19 Mayıs ve 29 Ekim'de size ihtiyaçlarınızı gidermek için 500 TL para vereceğiz. 19 Mayıs'ta gençlik bursu, 29 Ekim'de Cumhuriyet bursu vereceğim. Saray'ı halka açacağım ve gezdireceğim. 6 ay sonra bu ülkenin en zeki 5 bin çocuğuna vereceğim sarayı." dedi.

​İnce şöyle devam etti: "Ben kimseyi ayırmıyorum. Sayın Erdoğan dahil. Ondan da randevu talep ettim. Memleketin sorunlarını çözmeye talibim kavga etmeye değil. Derdim gelecek seçimler değil derdim gelecek nesiller. Ben Türk ile Kürt'ü Alevi ve Sünni'yi barıştırmak istiyorum. Kadınlar öldürülmesin çocuklar tecavüze uğramasın istiyorum. " İşte İnce'nin o açıklamaları...

GENÇLERE 500 LİRA BURS Cumhurbaşkanı olduğumda, gençlere ilk müjdemi veriyorum. 19 Mayıs'ta ve 29 Ekim'de size ihtiyaçlarınızı gidermek için 500 lira para vereceğiz. 19 Mayıs'ta gençlik bursu, 29 Ekim'de cumhuriyet bursu.

Sarayı 6 ay süreyle halkımıza açacağım, halk görecek. 6 ay sonra kapatacağım, oradaki edeceğim tasarrufla gençlere o bursu vereceğim. 6 ay sonra da sarayı bu ülkeye ilk 5 bine girmiş en zeki çocuklarına vereceğim. Bu milletin en akıllı çocukları orada okuyacak. Orayı bir bilim merkezi yapacağım. Çankaya Köşkü'ne gideceğim. Yapacağım o tasarrufla da bu milletin zeki ve yoksul çocuklarına burs olarak vereceğim.

Sitene Ekle
Etiketler