BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

MTV müzik ödül töreninde çarpıcı görüntüler

MTV müzik ödül töreninde çarpıcı görüntüler

Müzik dünyasının en önemli ödüllerinden mtv avrupa müzik ödülleri dün sahiplerini buldu. her yıl farklı bir avrupa kentinde düzenlenen ödül töreni bu yıl ispanya’nın başkenti madrid’de yapıldı. gecenin sunucusu amerikalı aktrist eva longoria esprileriyle seyircilerden tam not alırken törene...

MTV müzik ödül töreninde çarpıcı görüntüler

Müzik dünyasının en önemli ödüllerinden MTV Avrupa Müzik Ödülleri dün sahiplerini buldu. Her yıl farklı bir Avrupa kentinde düzenlenen ödül töreni bu yıl İspanya’nın başkenti Madrid’de yapıldı. Gecenin sunucusu Amerikalı aktrist Eva Longoria esprileriyle seyircilerden tam not alırken törene damgasını vuran isim Lady Gaga oldu. Turnede olduğu için ödül törenine katılamayan Lady Gaga tam 3 ödül birden kazandı. Rihanna, Miley Cyrus, Kesha ve Katy Perry birbirinden seksi sahne performansıyla Madridli müzikseverlerin içini ısıttı. Ödül alanların henüz 20’li yaşlarda olması, sahnedeki çılgın şovlar ve cinselliğin ön plana çıkartılması “En edepsiz MTV ödül töreni” yorumlarına neden oldu.

İşte geceden ödülle ayrılanlar
En iyi kadın sanatçı: Lady Gaga
En iyi erkek sanatçı: Justin Bieber
En iyi şarkı: Bad Romance-Lady Gaga
En iyi klip: California Gurls- Katy Perry
En iyi pop sanatçı: Lady Gaga
En iyi yeni sanatçı: Kesha
En iyi hiphop sanatçısı: Eminem
Küresel ikon ödülü: Bon Jovi

10 kıyafet değiştirdi

Gecenin sunucusu olan Umuzsiz Ev Kadınları dizisinin yıldızı Eva Longoria, gece boyunca 10 tane kıyafet değiştirdi. 35 yaşındaki aktrisin kıyafetlerini yakın arkadaşı olan Victoria Beckham tasarladı. Gece boyunca bacakşov yapan Eva sahnedeki dansçıları soydu.

18’ine günler kala saçıldı

Gecenin diğer “arsız” yıldızı da “Hannah Montana” karakteriyle ünlelen Miley Cyrus oldu. 18 yaşını doldurmasına günler kalan Miley, çocuk yıldız imajını cinsellik kokan sahne kıyafetiyle örtmeye çalıştı. Miley, kırmızı halıki çekimlerde de farkında değilmiş gibi firirik verdi.

MTV müzik ödül töreninde çarpıcı görüntüler

Dünyanın önemli müzik ödüllerinden biri olarak kabul edilen MTV Avrupa Müzik ödülleri İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yılın en iyilerinin ödüllendirildiği geceye 'En İyi Kadın Sanatçı', 'En İyi Pop Sanatçısı' ve 'En İyi Şarkı' ödüllerini kazanan Lady Gaga damgasını vurdu. Geçen sene de 'En İyi Çıkış Yapan Sanatçı Ödülü'nü kazanarak dikkatleri üzerine çeken Lady Gaga, törene, turne için bulunduğu Macaristan'nın başkenti Budapeşte'den bağlanarak bir konuşma yaptı.

MTV müzik ödül töreninde çarpıcı görüntüler

İşte muhteşem geceden muhteşem kareler...