BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.437,92
GÜNCEL

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Iraklı gazeteciye terörle mücadele dersi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yeni kurulacak Irak hükümetiyle birlikte Irak topraklarında terörle mücadele edilmeye devam edeceğini vurguladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Iraklı mevkidaşıyla birlikte kameraların karşına geçti. Bakan Çavuşoğlu Iraklı muhabirin, 'Türk topraklarından Irak topraklarına saldırılarınız devam edecek mi?' sorusuna ise şu sözlerle yanıt verdi;

"Türkiye terörle mücadelede uluslararası hukuk çerçevesinde teröristler nerede olursa olsun onları yok etmeye devam edecektir. Ve bu müdahale, Irak'ın toprak bütünlüğüne saldırı değildir. Uluslararası hukuktan kaynaklanan hakkımızdır. Bundan sonra bu mücadeleyi de kurulacak olan yeni Irak hükümetiyle birlikte yapacağız."

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle