BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Meryem Uzerli Arap kanalına konuştu

Meryem Uzerli Arap kanalına konuştu

Murat Yıldırım ile bir araya gelen Meryem Uzerli, geçmişinde hiç bir şeyden pişmanlık duymadığını söyledi.

Meryem Uzerli Arap kanalına konuştu

Meryem Uzerli; Geçmişten pişmanlığım yok
FRANSA’nın Cannes kentinde önümüzdeki aylarda birlikte oynayacağı Murat Yıldırım ile bir araya gelen Meryem Uzerli, geçmişinde hiç bir şeyden pişmanlık duymadığını söyledi. Uzerli, "Ben artık hiçbir şeyden korkmuyorum. Lara’ya bir şey olmasın yeter. Bu sonsuz bir sevgi" dedi.
İhsan DÖRTKARDEŞ/ (DHA)

Meryem Uzerli Arap kanalına konuştu

“MURAT OLMASA ÖLÜRÜM” ESPRİSİ
Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra’ programının son bölümü, Cannes’da bir araya gelen Murat Yıldırım ile Meryem Uzerli ile yapılan röportaja ayrıldı. Sorularını yanıtlayan Meryem Uzerli, geçmişte ‘Suskunlar’ı dizisinde izlediği Murat Yıldırım’ı beğendiğini o tarihte birlikte oynamayı düşündüğünü söyledi. Uzerli, gülerek, "24 saat rol arkadaşım Murat olsun. Yoksa ben oynamam’ diye yalvardım. Sonuçta oldu. Başka biri olsa ölürdüm” diye espri yaptı. Uzerli, Murat Yıldırım’ın ‘Kırımlı’ dizisinin fragmanında Almanca konuşmasında çok küçük aksan bozukluğu gördüğünü ifade etti.

Meryem Uzerli Arap kanalına konuştu

Meryem Uzerli, 1 hafta içerisinde kendisine büyük ün getiren ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisi çekiminde bulduğunu anlatırken, yine espri yaparak “Hürrem’i hayatım boyunca duymamıştım o güne kadar. Alman okullarında Osmanlı tarihinde çok fazla bir şey öğrenmedik. Belki de öğretildi de ben o gün okulda değildim” dedi. Meryem Uzerli, insanların hareketlerinin korkular üzerine kurulu bir sistem üzerine oturduğunu bildirirken, çocukluğu ile ilgili şunları anlattı:

Meryem Uzerli Arap kanalına konuştu

"Almanya'nın Kassel kentinde doğdum. Benden 1 yaş büyük ablam ve benden 12 ve 13 yaş büyük 2 ağabeyim var. Ağabeylerim başka bir babadan yani; yarım Alman, yarım Amerikan. Ablam ve ben yarım Türk, yarım Alman. Böyle bir mix oldu. Dördümüz aynı evde büyüdük. Çocukken evimize gelen çocuklardan yarım saat sonra uzaklaşmak isterdim. Yalnız olmayı seviyorum, kalabalığı çok sevmiyorum. Bazıları buna inanmıyor. Ben tabii ki açık bir insanım. Yani böyle hep kendi dünyamdaydım çocukken. Çocukluğumda çok fazla yaramazlık yoktu.”