BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.443,52
MEDYA

Mansur Yavaş günler sonra açıkladı! Kılıçdaroğlu kendisine ne teklif etti

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş katıldığı televizyon programında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine vekillik teklifinde bulunduğunu açıkladı.

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş, projelerini anlattı. Yavaş ayrıca, seçildiği takdirde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile mutlaka görüş alışverişinde bulunacağını söyledi. Yavaş, Kılıçdaroğlu'nın kendisine vekillik teklifinde bulunduğunu açıkladı.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programına konuk oldu.

Yavaş, randevu alınması halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la da Ankara'ya hizmet noktasında görüş alışverişinde bulunacaklarını kaydeden Yavaş'ın konuşmalarından öne çıkan satır başlıkları şöyle:

KILIÇDAROĞLU BANA MİLLETVEKİLLİĞİ TEKLİFİNDE BULUNDU: Geçen CHP İl Başkanları toplantısında anlattım. Ben CHP'ye siyaset yapmak için gitmemiştim. Bunu açık bir şekilde Sayın Kılıçdaroğlu, 'Biz Mansur Yavaş'ı belediyeci kimliğiyle kabul ettik' dedi. Daha sonra ben seçilseydim, televizyonlarda söz vermiştim, istifa etmeyecektim. Ancak seçim bitti, bir sürü mücadele ettik, aradan zaman geçti, genel seçimler gelince sayın genel başkanımız milletvekilliği teklif etti. Kendisine teşekkür ettim, siyaset yapmak isteseydim kabul ederdim. Yeni tablo ortaya çıkınca seçimler bitince hiç kimseye duyurmadan istifa ettim ben.

Sitene Ekle