BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Magazin düyasından sıcak haberler

Magazin düyasından sıcak haberler

Kızının babasına mutluluk diledideniz akkaya, sürpriz evlilik kararı alıp dün gece hayatını duygu ekşi ile birleştiren eski sevgilisi ve aynı zamanda kızı ayşe'nin babası olan efe önbilgin'e "mutluluklar diliyorum" dedi.deniz akkaya fotoğrafları için tıklayın!'haberim vardı'eski manken deniz...

Magazin düyasından sıcak haberler

Kızının babasına mutluluk diledi

Deniz Akkaya, sürpriz evlilik kararı alıp dün gece hayatını Duygu Ekşi ile birleştiren eski sevgilisi ve aynı zamanda kızı Ayşe'nin babası olan Efe Önbilgin'e "Mutluluklar diliyorum" dedi.

DENİZ AKKAYA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

'HABERİM VARDI'
Eski manken Deniz Akkaya "Benim bu düğünden haberim tabii ki vardı... Bunu yakın çevremle de paylaşmıştım. Efe, kızımın babası ve ona 'Mutluluklar' diliyorum. Umarım bu kez aile kurmasını becerir. Hayatı düzene girer. Ben bir anneyim ve bu konuları fazla konuşmak istemiyorum. Bugüne kadar birçok kez dile getirildiği gibi benim kendisiyle evlenme isteğim hiçbir zaman olmadı" diye konuştu. Akkaya şöyle devam etti: "Bugüne kadar bu iddialara yanıt verme ihtiyacı da hissetmemiştim. Efe Bey ile evlenmeyi ne düşündüm ne de kendisine bu isteğimi dile getirdim. Ayrıca kızımız Ayşe'yi nüfusuna almayı istemediği yönünde çıkan haberler de gerçek dışı. Çünkü Ayşe Amerika'da dünyaya geldiğinde pasaportunda babasının soyadı yer alıyordu... Kızımın Amerikan vatandaşlığının yanı sıra Türkiye'de de nüfus cüzdanının çıkmasını istemiştim. Bu isteğim için Efe ile bir süreç yaşamıştık. Zaten o sorun da bir süre önce çözüldü."

Magazin düyasından sıcak haberler

İşte '2011 model' Hülya Avşar

İşadamı Sadettin Saran'la dört yıllık ilişkisini kısa süre önce noktalayan Hülya Avşar, diyetisyen Banu Kazanç'ın denetiminde dokuz kilo zayıfladıktan sonra, '2011' imajıyla Zeynel Abidin Ağgül'ün objektifine poz verdi.

HEM FİLM HEM PROGRAM

Yeni denediği kabarık ve uzun saç modeliyle ilk kez görüntülenen Avşar'ın fotoğraf çekimi altı saat sürdü. Yaz aylarını dinlenerek geçiren Hülya Avşar, önümüzdeki günlerde Acun Ilıcalı'nın hazırladığı 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında jüri üyesi olarak görev alacak. 'İstanbul dışında çalışmama' prensibini, bu program için bozan Avşar, geçen hafta Almanya turuna çıkmıştı. Ünlü oyuncu, çekimlerine bu hafta başlanan '72. Koğuş' adlı filmde de Kerem Alışık ve Yavuz Bingöl ile başrol paylaşacak. Hareketli bir çalışma temposu içine girmeye hazırlanan Avşar, yılbaşından sonra da Birol Güven'in çekeceği bir sitcom'da rol alacak.

Magazin düyasından sıcak haberler

Mayruk'la jübile yapıyor

Ünlü modacı Yıldırım Mayruk ile yamağı Barbaros Şansal, '2023'e Hikayeler' adını verdikleri defilelerine devam ediyorlar. İki aydır hazırlıkları ile uğraştıkları 70 parçalık yeni koleksiyonlarını, 8 Kasım'da iki seans halinde Yıldırım Mayruk Moda Laboratuvarı'nda elitlerin beğenisine sunacaklar. Bu arada pazartesi günkü defilede ünlü manken Tuba Özay'ın da son kez podyuma çıkacağını öğrendim. Mankenliğe 1994 yılında bir Vakko defilesinde başlayan Tuğba, 16 yıl sonraki jübilesini de Yıldırım Mayruk'la yapacak. Tuğba şanslı kızmış vesselam; böylesi bir jübile her mankene nasip olmaz...

Magazin düyasından sıcak haberler

Skandal kaset

"The Fast and the Furious", "Hızlı ve Öfkeli" serisinin üçüncü bölümü "The Fast and the Furious: Tokyo Drift"'te rol alan seksi manken ve pop şarkıcısının Kaila Yu'nun seks kaseti internete düştü. Ünlü mankenin 19 yaşındaki görüntüleri hayranlarını şok etti.