BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.450,43
HABER /  MAGAZİN

Lindsay Lohan'ın fotoğrafları dikkat çekti!

Ünlü oyuncu Lindsay Lohan yayınladığı instagram fotoğrafları ile dikkat çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Yaşadığı skandallarla dolu hayatı ile magazin basının gözdelerinden olan ünlü şarkıcı Lindsay Lohan instagram fotoğrafları ile dikkat çekti. 

Skandallarla dolu yaşamı ile magazin basının gözdelerinden olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Lindsay Lohan son günlerde yaşadığı sakin yaşamı ile magazin basınında uzun süredir görülmemişti. Uzun zamandır magazin basınına yansımayan güzel oyuncu Lindsay Lohan instagtam hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti.

1.20140416114623.jpg

Dün paylaştığı transparan elbisesi ile seksi bir selfie fotoğraf çeken ünlü oyuncu Lindsay Lohan takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. 27 yaşındaki oyuncu Andy Cohen'in sunduğu talk show programı öncesi çektiği fotoğraf ile dikkat çekerken haftasonu paylaştığı fotoğrafda büyük dikkat çekti.

2.20140416114815.jpg

Colorado'da düzenlenen Coachella Müzik Festivali'ne ailesi ile birlikte katılan ünlü oyuncu Lindsay Lohan festival yolculuğu öncesi özel jetinin önünde çektirdiği fotoğraf ile de tartışma konusu oldu. Paylaştığı fotoğrafın altına
'Play Hard Work Hard' (Sıkı çalışın sıkı oynayın) mesajını düşen ünlü oyuncu birçok takipçisinden beğeni alırken bir kısımdan ise tepki çekti.