BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19

Liderler bayramı böyle karşıladı

Liderler bayramı böyle karşıladı

Başbakan recep tayyip erdoğan, sabah ve bayram namazını, üç yıl süren restorasyon çalışmaları tamamlanarak bugün ibadete açılan süleymaniye camisi'nde kıldı.

Liderler bayramı böyle karşıladı

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, bayram namazını, eski genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarının bulunduğu Tacettin Dergahı'ndaki camide kıldı.

Cami çıkışında vatandaşlarla bayramlaşan Topçu, daha sonra eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarını ziyaret etti. Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Topçu, Türk milletinin ve İslam aleminin Kurban Kayramı'nı kutladı. Bayramların, birlik, barış ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğine işaret eden Topçu, ''Allah siyasilerimize bayramların ruhuna göre hareket etmeyi nasip etsin. Şu usul ve üslupsuzluk, bayram münasebetiyle ortadan kalksın'' temennisinde bulundu.

Liderler bayramı böyle karşıladı

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ankara Kocatepe Camisi'nde bayram namazı kıldı. Bakan Atalay, Türkiye'nin güzel bir bayram sabahı yaşadığını, ülkenin her köşesinde huzurla bayram yapıldığını dile getirdi. Vatandaşların rahat bayram geçirmesi için bütün mülki idarenin çalıştığını dile getiren Atalay, belediyelerin her türlü tedbiri aldığını kaydetti. Otoyolların ve köprülerin ücretsiz olduğunu, memurların maaşlarını önceden yatırdıklarını anlatan Atalay, amaçlarının huzurlu bir bayram geçirmek olduğuna dikkat çekti.

Liderler bayramı böyle karşıladı

CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, bayramın, hem Türk milletine hem Müslüman dünyasına hem de bütün insanlığa iyi duygular ve güzellikler getirmesini diledi.
Baykal, bayram namazını Ümitköy Nazmi Beğen Camisi'nde kıldı. Torunu Alican, CHP Antalya Milletvekili Osman Kaplan ve Çankaya Belediye Meclis Üyesi Atanur Göncü ile camiye gelen Baykal, namazın ardından vatandaşlarla bayramlaştı ve gazetecilerin bayramını kutladı.

Liderler bayramı böyle karşıladı

Ümitköy'deki bir simit fırınına giden Baykal, vatandaşlarla birlikte kuyruğa girerek sıra bekledi ve 20 simit aldı. Baykal, burada vatandaşlarla sohbet etti ve bayramlaştı. Gazetecilere çay ve simit ikram eden Baykal, bir soru üzerine, bayramın ikinci günü Antalya'ya gideceğini ve oradaki bayramlaşma törenine katılacağını bildirdi.