BIST 10.163
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.400,70

Kıyametin son alameti mi?

Kıyametin son alameti mi?

Dünyada son dönemde öyle şeyler yaşanıyor ki "dünyanın çivisi mi çıktı?" sorusunu akıllara getiriyor.

Kıyametin son alameti mi?

Dünyada son dönemde öyle şeyler yaşanıyor ki "Dünyanın çivisi mi çıktı?" sorusunu akıllara getiriyor.

Kıyametin son alameti mi?

OPERATÖRDEN İLGİNÇ SAVUNMA: İngiltere’de geçen yıl kasım ayında bir arabanın bagajında boğulmuş ve darp edilmiş cesedi bulunan avukat Linda Bakewell’in (45) katil zanlısı Philip Martins (48) ifadesinde, “Avukat oral seks sırasında boğularak öldü” iddiasında bulundu. Martins önceki gün başlayan duruşmada, Bakewell’i kaçırdığı ve kasten öldürdüğü suçlamasını reddetti. Buldozer operatörü Martins kadının nefessiz kalıp ölmesi üzerine paniğe kapıldığını, cesedi önce eve götürdüğünü, burada 5 gün beklettikten sonra kendi otomobilinin bagajına koyduğunu anlattı. Davanın birkaç hafta içinde sonlanması bekleniyor.

Kıyametin son alameti mi?

1000 YUMURTALI ŞAPKASI KAYBOLDU: Afrikalı yumurta taşıma rekortmeni Gregory da Silva (32), sokak gösterileri turnesine çıktığı Almanya’da astım krizi geçirince hastaneye kaldırıldı. 1000 yumur-tadan oluşan ve 25 kg ağırlığındaki dev şapkasıyla boy gösterdiği sırada rahatsızlanan Gregory da Silva, şimdi o karışıklık sırasında kaybolan şapkası ve madalyası için yanıyor. Silva, şapkası ve Guinness madalyasının kendisine geri getirilmesi için çağrıda bulundu.

Kıyametin son alameti mi?

ÇOK ÖZEL POZ: İngiliz Jules Cox isimli fotoğrafçı, Finlandiya’da ormanda beş gece saklanıp yavru ayıları görüntüledi. 40 yaşındaki fotoğrafçı, akşam 17.00’den sabahın 07.00’sine kadar Taiga Ormanı’nda bekledi. Cox’ın çektiği fotoğraflar beklediğine değdiğini kanıtlıyor. Fotoğraflarda yavru ayılar oynarken, ağaçlara tırmanırken, annelerini yabancı seslere karşı uyarırken görülüyor.