BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Keşke devamı çekilse dediğimiz filmler

Keşke devamı çekilse dediğimiz filmler

Devam filmleri çekilse koşa koşa sinemalara gideceğimiz filmleri sizler için listeledik.

Keşke devamı çekilse dediğimiz filmler

Bazen hiç beklentimiz yokken öyle güzel filmlere denk geliyoruz ki devam filmlerinin bolca çekilmesi en büyük dileklerimizden biri oluveriyor. İşte o ilk aklımıza gelenlerden, devam filmleri çekilse koşa koşa sinemalara gideceğimiz filmleri sizler için listeledik. 1. Kill Bill Vol. 1&2 (2003-04) 3. filmin geleceği haberlerini çok kez duyduk. Hatta konu bile açıklanmıştı. Gelin'i oynayan Uma Thurman filmde yer almayacak, Vernita Green'in ölümüne tanıklık eden 5 yaşındaki Nikki filmin baş karakteri olacaktı. Bu haberi duyalı neredeyse 13 yıl geçti ve hala görünürde bir devam filmi hazırlığı yok.

Keşke devamı çekilse dediğimiz filmler

2. Hancock (2008) Bildiğimiz kahramanlara benzemiyor Hancock. Hatta bu yönüyle Deadpool'u bile biraz andırıyor diyebiliriz. Bu asi tavırları sebebiyle sevdik zaten filmi. Filmin hikayesini hatırlarsanız Hancock'un hafızasını yitirdiği belirtiliyor. Belki bu hikayenin devamı şeklinde olmasa da "Hancock: Başlangıç" tarzında geçmişi anlatan bir devam filmi yapılabilirdi.

Keşke devamı çekilse dediğimiz filmler

3. Define Adası / The Goonies (1985) 90'ların sonu ve 2000'lerin başında çokça televizyonlarda karşımıza çıkan Define Adası filmi, o yıllarda izleyen her çocuğun katılmak isteyeceği eğlenceli ve merak uyandırıcı bir macerayı ele alıyordu. Buna benzer çok film çıktı karşımıza sonrasında ama bu film kadar iyi olamadı. Halbuki bu filmin devam serisi çıksaydı "Evde Tek Başına" gibi efsane bir seriye dönüşebilirdi.

Keşke devamı çekilse dediğimiz filmler

4. Yasak Bölge 9 / District 9 (2009) Günümüzün en önemli sorunlarından biri olan mülteci sorununu çok farklı bir konuya adapte ederek anlatan Yasak Bölge 9, belgeselvari sunumuyla dikkatleri epey çeken ve sevilen bir bilim -kurgu oldu. Elde hazır orijinal bir konu varken neden devam filmi düşünülmedi pek bilemeyiz ama "Yasak Bölge 10" ismi güzel bir devam filmi ismi olabilir.