BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.442,08
HABER /  MAGAZİN

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal itirafı 'Bu sefer farklı!'

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal aşkını itiraf etti. Kenan İmirzalıoğlu ' Bu sefer farklı, ayaklarımı yerden kesti' diyerek aşkını herkese ilan etti.

Abone ol

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal aşkında son perde ortaya çıktı. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın bir mekandan beraber çıkıp, gece yarısı aynı arabanın içinde objektiflere yakalanmaları magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Kenan İmirzalıoğlu'na daha sonraki günler de Sinem Kobal sorulduğunda 'Benim özel hayatım hakkında ne zaman konuştuğumu gördünüz?' şeklinde cevap verirken Sinem Kobal ise sessiz kalmayı tercih etti.

Sinem Kobal ise evlilik planları yaparken bir anda ayrılık kararı aldıkları eski nişanlısı futbolcu Arda Turan yakın çevresine 'Abi dediğim insan bunu nasıl yapar?' diye dert yanması yine konuşulan kulisler arasında...

Kenan imirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti iddiaya göre en yakınlarından bile ilişkilerini saklıyor. Taze aşıklar, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyor.Her iki taraftan da şimdiye kadar kamuoyuna, "Birlikteyiz" açıklaması gelmezken Habertürk'ün haberine göre, İmirzalıoğlu'nun dostlarına Kobal'la çok mutlu olduğunu söyledi.

ekran-resmi-2015-02-27-14.40.31.pngYakışıklı oyuncu, sevgilisine karşı hislerini, "Gerçek aşkı Sinem'de buldum. Bu kez çok farklı. Ayaklarım yerden kesildi. Kalbim pır pır" diyerek paylaştı.