BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.436,52

Kaynana Semra'nın dramı

Kaynana Semra'nın dramı

Kaynana Semra iş istedi

Kaynana Semra'nın dramı

Bir zamanların fenomen yarışma programı olan "Gelinim Olur musun ?" yarışma programıyla adını Semra Kaynana olarak duyuran Semra Yücel, Her şey Dahil programına ilginç açıklamalarda bulundu.

Kaynana Semra'nın dramı

Semra Yücel, oğlu Ata'nın ölümünden sonra kendine kameralardan uzak yeni bir hayat kurmuştu. Uzun süredir kızı ile ilgilenen Semra Yücel, artık geçinmekte zorlandığını söyleyerek yapımcılardan iş istedi.

Kaynana Semra'nın dramı

Yücel, gelirim kızım Seçil’di. Kızım da damadım da çok iyi insanlar ama ne olursa olsun ben onlara destek olmalıyım. Seçil’in geliri çok iyiydi ben de çalışmadım. Onların yemeğini, temizliğini falan yapıyordum. Yani tam bir eski model ev hanımı modundaydım. Şimdi eskimiş bir yeni model ev hanımı olmak istiyorum. Buradan yapımcılara sesleniyorum" dedi.

Kaynana Semra'nın dramı

Yarışma sonrası hayatında yaşadığı değişikliklere değinen Yücel, “Maddi manevi Semra Hanım yürüdü gibi şeyler yok. Televizyon programlarına katılanlar da iyi bilirler önce bir sözleşmeniz vardır, hiçbir şey talep etmeyeceğinize dair. Siz girdiğiniz gibi çıkarsınız. Hayatın getirilerini, ödeyeceğiniz bedelleri bilemezsiniz.” şeklinde konuştu.