BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.447,68

Kas yapayım derken ölüyordu

Kas yapayım derken ölüyordu

Hulk gibi olamak için vücuduna yağ enjekte eden vücüt geliştirici ölümle burun buruna geldi.

Kas yapayım derken ölüyordu

Brezilyalı Romario Dos Santos Alves, sıradan bir vücut geliştiriciydi. Ancak ne zaman ki vücuduna şırıngayla yağ enjekte etti, işte o zaman dünyanın gündemine oturan bir isim oldu! Doktorlara göre sağlığıyla kumar oynayan Dos Santos'un hayat hikayesi ibretlik türden!

Kas yapayım derken ölüyordu

Brezilyalı bir vücut geliştirici eşine az rastlanır ibretlik bir hikayenin kahramanı oldu. Romario Dos Santos Alves adlı vücut geliştiricinin biseps ölçüleri 66 santimetre! Hulk ölçülerine ulaşan adamın binbir emekle yaptığı kaslar şimdilerde en büyük kabusu!

Kas yapayım derken ölüyordu

Eşi 6 aylık hamileyken , kendisi bir bunalım geçirmiş ve uyuşturucu batağına saplanmış. Sonrasında sürekli daha kaslı bir vücuda sahip olmak istemiş. Aslında çoğu kişiye göre "Maşallah" seviyesinde olan ölçüler ona az gelmiş. Sentetik maddeleri vücuduna şırıngayla enjekte ederek kendisini kelimenin tam anlamıyla uçuruma atmış.

Kas yapayım derken ölüyordu

Caldas Novas adlı kasabada yaşayan Dos Santos; "Doktorlar iki kolumu da kesmek zorunda kalabileceklerini söylediler. Ben de bana bakıp daha fazla kas yapmak isteyenler için bir ibret timsali olabileceğimi düşündüm." diyor.