BIST 10.321
DOLAR 32,26
EURO 34,81
ALTIN 2.404,82

Karne günü sinir krizi geçirdi

Karne günü sinir krizi geçirdi

Mersin'de 11 yaşındaki İlayda G.’nin annesi, kızının karne töreninde sinir krizi geçirdi.

Karne günü sinir krizi geçirdi

Mersin’de geçtiğimiz Aralık ayında trafikte yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada, bir araç sürücüsünün içinde öğrencilerin bulunduğu okul servisine silahla ateş açması sonucu yaralanan 11 yaşındaki İlayda G.’nin annesi, kızının karne töreninde sinir krizi geçirdi.

Karne günü sinir krizi geçirdi

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Yenişehir Kaymakamlığı önünde 9 Aralık 2014 günü meydana gelen olayda, Çankaya Ortaokulu öğrencileri taşıyan 33 S 0026 plakalı servis aracının sürücüsü T.D. (27) ile trafikteki bir başka araç sürücüsü F.E.E. (35), yol verme meselesi yüzünden tartışmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından başından yaralanan F.E.E., içerisinde yaklaşık 20 öğrencinin bulunduğu minibüse tabanca ile 2 el ateş etmişti. Olayda, okul servisinde bulunan öğrencilerden İlayda G., bacağına isabet eden kurşunla yaralanmıştı.

Karne günü sinir krizi geçirdi

Bacağındaki kurşun ameliyatla çıkarılan, 4 gün hastanede yatan ve bacağı alçıya alındığı için olay gününden bu yana okuluna gelemeyen 5. sınıf öğrencisi İlayda, bugün annesi Hülya G. ile birlikte okuduğu Çankaya Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı. İlayda, annesi ile birlikte karnesini alırken, anne Hülya G. ise mikrofonu alarak, okul bahçesinde veli ve öğrencilere, yanında getirdiği kızının bacağındaki alçı ve olay anında giydiği formasını gösterdi.

Karne günü sinir krizi geçirdi

Çok üzgün ve sinirli olduğu gözlenen, konuşması sırasında sinir krizi geçiren Hülya G., servis sürücüsü ve görevli hostesi suçlayarak, “Benim kızım 1,5 ay boyunca acılar çekti, kanı döküldü. Ben bu terör örgütü gibi olan servisçiyi buradan kınıyorum. Ben kızımı savaşa göndermedim, okula gönderdim. Bu, o servisçilerin utancıdır. Bu acıya mahkum oldu çocuğum. Neden bu acıya mahkum oldu çocuğum. O servisçi hala burada, kınıyorum. Hala çocuklarını o servise verenleri de kınıyorum. Benim çocuğum ölümden döndü. Hala burada o servisçi” diye bağırdı.