BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,85
ALTIN 2.446,68
GÜNCEL

Karaman'da polis tecavüzcüleri vurarak durdurdu

KARAMAN’da 18 yaşındaki B.L.’yi kaçırdığı belirtilen 23 yaşındaki Ömer A. kendisini yakalamak isteyen polise av tüfeğini doğrultunca, polis tarafından bacağından tabancayla vurarak etkisiz hale getirdi.

B.L., polise verdiği ilk ifadesinde Ömer A.’nın kendisini zorla kaçırıp bir bahçede dövüp tecavüz ettiğini, geçen yıl da yine tecavüze uğradığını ancak ailesini öldürmekle tehdit ettiği ve evlerini kurşunladığı için şikayette bulunmadığını anlattı.

Olay,saat 00.30 sıralarında Dere Köyü’nde bir bahçede meydana geldi. İddiaya göre, B.L., saat 22.30 sıralarında yakınlarına, Ömer. A.’nın kendisini zorla otomobile bindirip kaçırdığı, yanlarında da Ömer A.’nın arkadaşı 23 yaşındaki Ali S.’nin olduğu yönünde mesaj gönderdi. Yakınları da durumu polise bildirdi. Bunun üzerine polis, 7 ayrı suçtan kaydı bulunan ve daha önce bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan, bir süre cezaevi kalıp tahliye olan ve bu suçtan hakkında 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ömer A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.

Sitene Ekle
Etiketler