BIST 10.008
DOLAR 32,27
EURO 34,67
ALTIN 2.436,01

Kabe’nin Sırrı’nı bilim çözdü

Kabe’nin Sırrı’nı bilim çözdü

İnsan dna’sından leonardo da vinci’nin tablosu mona lisa’ya, mısır piramitleri’nden insan bedenine sayısız varlıkta bulunan “altın oran”, müslümanların kutsal mekanı kabe’yi dünya’nın merkezi yapıyor. peki ama nasıl?

Kabe’nin Sırrı’nı bilim çözdü

Altın Oran sayısının en büyük özelliği virgülden sonraki kısmın sonsuza dek uzayıp gitmesi ve önceden asla tahmin edilemez ve tam olarak sayılamaz oluşudur.

Ayrıca 1,618033 şeklinde devam eden altın oran sayılarının Kuran’daki karşılığına bakarsak 16. surenin 18. ayetinde şöyle denmektedir: “Onu saymaya kalksanız sayamazsınız, Allah'ın nimetlerini ki O rahmandır rahimdir.”

Yani hem sayı saymak kavramı, hem sayılamazlık durumu, hem de seçkin-güzel nimetlerin dikkat çekilmesi son derece şaşırtıcıdır.

Kabe’nin Sırrı’nı bilim çözdü

Dünya'nın bu noktasının (Kabe’nin olduğu nokta) nasıl bir enerjisi var?

Bunu bilimsel yoldan anlamak için orada bir takım ölçümler yapmamız ve enerji alanları ile ilgili testler gerçekleştirmek için bir grup bilim adamı ve aygıtlarla gitmemiz gerekiyor.

Suudi hükümetinden araştırma için izin istedik ancak henüz izin talebimize bir cevap gelmedi.

Kabe’nin Sırrı’nı bilim çözdü

Kabe’deki Hacer'ül Esved taşının göktaşı olduğuna dair söylentiler var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Hayır, onun göktaşı olması sıradışı bir durum sayılmaz. Çünkü dünyada pek çok göktaşı var. Onunla ilgili gizem Hz Adem tarafından Kabe'nin köşe taşı yapılarak tavaf sırasında her turun o taş ile sayılması ve ahirette o taşın oraya gelen her insan hakkında şahitlik yapıp kaydını tutması ile ortaya çıkacaktır.

Kabe’nin Sırrı’nı bilim çözdü

Kabe günümüzde Küp şeklinde bir görünüm arz etmektedir. Acaba pek çok altın oran bağıntısının bulunduğu bu kutsal yapının kendisi neden bu orana uymamaktadır?

Hz İbrahim ve oğlu İsmail Kabe'nin ilk insandan bu yana var olan temellerini bulup Allah'ın emri ile yükseltmişti. Fakat bu temeller günümüzdekinden farklı büyüklükteydi.