BIST 9.984
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.435,48

Kabe’nin Sırrı’nı bilim çözdü

Kabe’nin Sırrı’nı bilim çözdü

İnsan dna’sından leonardo da vinci’nin tablosu mona lisa’ya, mısır piramitleri’nden insan bedenine sayısız varlıkta bulunan “altın oran”, müslümanların kutsal mekanı kabe’yi dünya’nın merkezi yapıyor. peki ama nasıl?

Kabe’nin Sırrı’nı bilim çözdü

Kabe ile aynı koordinatlarda bulunan diğer şehirlerde de altın oran söz konusu mu?

Mekke şehrinin kuzey kutup noktasına olan uzaklığı ile güney kutup noktasına olan uzaklığının oranı tam olarak 1,618 yani altın orandır. Ayrıca Mekke şehrinin Güney kutup noktasına olan uzaklığı ile iki kutup arasındaki uzaklığın birbirine oranı yine 1,618'dir.

Kabe’nin Sırrı’nı bilim çözdü


Tüm harita sistemlerindeki bir kaç km olan küçük farklara rağmen Altın Oran noktası Mekke şehrinden asla dışarı çıkmaz.
Kabe’nin Sırrı’nı bilim çözdü

GÜN DÖNÜM ÇİZGİSİNE UZAKLIK, KADERİ İSPATLIYOR

Gün dönümü çizgisi siyasi bir kararla 1844 yılında batılı devletlerce kabul edilmiş sonra tüm dünyanın ortak yer belirleme dili haline gelen enlem boylam ve GPS değerleri haline gelmiştir.

Bu karar alış aşamasında kesinlikle İslam ülkelerinin ve Müslümanların sözü dinlenmemiş, ana meridyenin İngiltere'den geçmesine karar verilmiştir.

Kabe’nin Sırrı’nı bilim çözdü

Sadece ilk yaratılıştan gelen kutup noktalarına göre değil de siyasi bir çizgi olan gün dönüm çizgisine göre dahi Mekke'nin altın oran noktasına ev sahipliği yapması dünyanın siyasetine yön veren ilahi bir el olduğunu, Kuran'da yazdığı gibi kaderde Mekke'yi şehirlerin anası ve en seçkini olarak tayin ettiğini ispatlamaktadır.