BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Kylie Jenner yarı çıplak bir erkekle YENİ

Kylie Jenner ve Jaden Smith'in Tumblr'da yayınlanan fotoğrafları magazin basınında yer aldı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Sosyetik güzel Kim Kardashian'ın kardeşi Kylie Jenner ve Will Smith'in oğlu Jaden Smith'in paylaştıkları fotoğraf sosyal medyada yankı uyandırdı.

Kardashian ailesinin en küçük üyelerinden biri olan Kylie Jenner magazin basınında konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Selena Gomez'den ayrılan Justin Bieber ile birlikte Las Vegas kaçamağı yapan sosyetik güzel şimdide Jaden Smith ile çektirdiği fotoğraf ile olay yarattı. 

1.20140513105030.jpg

Justin Bieber ile Las Vegas'ta samimi bir haftasonu geçiren sosyetik güzel Kylie Jenner, ünlü aktör Will Smith'in kendisi gibi oyunculuk yapan oğlu Jaden Smith ile birlikte çekilmiş fotoğrafını Tumblr hesabından yayınlaması sosyal medyada büyük dikkat çekti. Jaden Smith'in siyah bokserı ve üstsüz bir halde Kylie Jenner ile birlikte yatakta çektirdiği fotoğraf magazin basınında da yer alırken ünlü güzel Kylie Jenner'ın bir zamanlar adının anıldığı Jaden Smith ile tekrar birlitke olması şaşkınlık yarattı.

2.20140513105359.jpg

Magazin basınında ses getiren fotoğraf aynı zamanda Kylie Jenner'ın eleştrilmesine de sebep oldu. Kısa süre içerisinde 2 ünlü erkek ile samimi bir şekilde görüntülenen sosyetik güzel Kylie Jenner'ın ablası Kim Kardashian'ın gençlik yıllarını anımsattığı ve kendisinin izinden gittiği yorumlarının yapıldığı iddia edildi.