BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

İşte Mali'nin kendini affettirme planı

Van gafı ile tüm okları üzerine çeviren Mehmet Ali Erbil kendini affettirmenin yolunu buldu İşte o haber...

Abone ol

Van gafı, Mehmet Ali Erbil'i yaktı! Halkın büyük tepkisini çeken Mali'nin Çarkıfelek isimli programı bitti. Erbil kendisine duyulan öfkeyi unutturmak için bir süre ekrandan uzak durma kararı aldı

TNT ANLAŞMAYI FESHETTİ

Depremin vurduğu Van hakkındaki sözleriyle yılın en talihsiz gaflarından birine imza atan Mehmet Ali Erbil'e bir darbe de çalıştığı televizyon kanalından geldi. Vatandaşın büyük tepkisini çeken Mali'nin, TNT'de yaptığı "Çarkıfelek" adlı yarışmayı sunmak için yaptığı anlaşma feshedildi.

KENDİNİ UNUTTURACAK

Programın yapımcısı Sinevizyon, Mali'yle ortak bir kararla yollarını ayırdıklarını açıkladı. Takvim'in haberine göre komedyen; kendisine duyulan öfkeyi unutturmak için bir süre ekrandan uzak durma kararı aldı. Mehmet Ali Erbil'in Çarkıfelek'i sunmak için peşin aldığı ücretin bir kısmını da iade ettiği öğrenildi.

Mehmet Ali Erbil'in yerine Çarkıfelek'i sunma görevini üstlenen Petek Dinçöz ise işine başladı. Dinçöz, yılbaşında ekranda olacak.

HANGİ SÖZLERİ YAKTI?

Mehmet Ali Erbil'in İstinyePark'ta görüntülendiği Rus güzeller için sarf ettiği; "Bunlar Vanlı. Yedirdik, içirdik, giydirdik... Şimdi de yolcu ediyoruz" sözleri tüm Türkiye'de büyük tepki toplamıştı.