BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

İşte iOS 7 için çözüm yolları

İşte iOS 7 için çözüm yolları

İşte, iOS 7’nin en sık tekrarlanan sorunları ve çözüm yolları...

İşte iOS 7 için çözüm yolları

iPhone ve iPad kullanıcıları 18 Eylül’den beri yeni işletim sistemi iOS 7 ile cebelleşiyor. Çünkü yeni güncellemeden Apple kullanıcıları hiç memnun değil. iOS 7’yi kullandığımız her geçen gün, yeni bir problemle karşı karşıya kalıyoruz. Ya pil çabuk bitiyor, ya da ekranda bir şeyler okurken başınız dönüyor, vertigo yaşıyorsunuz. Bu sorunların geç de olsa farkına varan Apple, sürümü yeniden gözden geçirip, güncelledi ama bazı hatalar hala tekrarlıyor.
İşte iOS 7 için çözüm yolları

“Digital Trends” adlı web sitesinden Simon Hill, yeni yazılımın en sık tekrarlanan sorunlarını derledi ve çözüm yollarını verdi.

Kendi telefonlarımızda denediğimiz ve başarıya ulaştığımız çözümleri sizinle de paylaşmak istedik!

İşte iOS 7 için çözüm yolları

SORUN Ekran donuyor! Bir çok kişi iPhone’larının rastgele donduğundan şikayetçi.

ÇÖZÜM Apple logosu görene kadar (Açma kapama) düğmesine ve ana düğmeye basılı tutun.

İşte iOS 7 için çözüm yolları

SORUN Ekrana yapışmış Apple logosu Eğer iOS 7’yi yanlış yüklediyseniz başınız dertte! iPhone’unuzu açtığınızda, karşınıza boş bir ekranda Apple logosu çıkıyorsa şunları yapın.

ÇÖZÜM - iPhone’unuzu kapatın. - Bilgisayarınızda iTunes’u açın ve telefonu bağlayın. - Açma-kapama düğmesine basılı tutup (Home) tuşuna 10 dakika basın, ardından açma-kapama tuşunu bırakın. - iTunes’da iPhone’u yapılandırın - Şimdi iOS 7’yi doğru olarak yükleyebilirsiniz.