BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,26
MEDYA

İşte Benim Stilim yeni yarışmacısı Deniz Saral kimdir?

İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı Deniz Saral kimdir? Deniz Saral aslen nereli ve kaç yaşında?

İşte Benim Stilim Haftanın Finali programında yarışmaya veda eden Dilara Kayalı'nın ardından programa izdivaç programları ile adını duyuran Deniz Saral dahil oldu.


İşte Benim Stilim yarışmasına dahil olan Deniz Saral,  yarışmanın önceki sezonlarında birinci olan Emel Özkızıltaş'ın arkadaşı. Konuşması ve mimikleri ile Emel'i taklit ettiği düşünülen Deniz Saral, Nur Yelitaş'ın tepkisini topladı. 'Azeri olduğum için davranışlarımın benzemesi normal' diyerek kendini savunan Saral, izdivaç programlarında yer alması ile ilgili de açıklama yaptı.


İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACISI İZDİVAÇ'IN GELİN ADAYI ÇIKTI!


İşte Benim Stilim'in yeni yarışmacısı Deniz Saral, 2 sezon kadar Esra Erol ve Zuhal Topal'ın izdivaç programlarından evleneceği kişiyi aradı fakat bir süre önce evlenmekten vaz geçtiğini söyledi. 'Evlenmekten vaz geçtim. Çünkü benim ruhumda tarz var.' diyerek izdivaç programlarından ayrılma nedenini açıklayan Deniz Saral, yarışmacı arkadaşlarından olumsuz yorumlar aldı. İşte Benim Stilim'de başarılı olamayacağını düşünen yarışmacılara 'Tarz konusunda hiçbir zaman başarısız olacağımı düşünmüyorum. Buradaki kimseyi de rakibim olarak görmüyorum.' diyen Deniz Saral, iddialı tavrı ile dikkatleri üzerine çekti. 


İşte 'İşte Benim Stilim' yarışmasındaki boşalan koltuğun yeni sahibi Deniz Saral'ın ilk gününde yaşadıkları.



Sitene Ekle
Etiketler