BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.449,14
HABER /  MAGAZİN

İrina Shayk'ın domuz selfiesi alay konusu oldu!

Ünlü Rus model İrina Shayk'ın Bahamalar'da çektirdiği selfie fotoğrafı alay konusu oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü Rus model İrina Shayk sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan paylaştığı ilginç selfie ile magazin basınında yer aldı.

Yunuslar, fok balıkları ve diğer okyanus canlıları gibi birçok insan dostu hayvan ile çekilen okyanus selfieleri dikkat çekerken ünlü model İrina Shayk'ın okyanus içerisinde kara hayvanları ile çektirdiği fotoğraf sosyal medyada büyük yankı buldu.

1.20140416092021.jpg

28 yaşındaki Rus model İrina Shayk Bahamalar'da bulunan ıssız bir ada olan Exuma Adası'nda etrafı domuzlarla çevrili bir halde okyanusun içerisinde çektirdiği selfie fotoğrafı ile sosyal medyada büyük yankı buldu. Domuz sahili olarak bilinen sahilde iddialara göre yıllar önce denizcilerin beslenme amacı ile adaya getirdiği domuzların adaya yerleşmesi üzerine domuz sahili adını alan bölgede ünlü modelin siyah bikiniler içerisinde domuzlara öpücük veren fotoğrafı alay konusu oldu.

2.20140416092354.jpg

Paylaştığı domuz temalı instagram fotoğraflarının altına 'okyanus safarisi' yazan ünlü model İrina Shayk sosyal medyada alay konusu oldu. Ünlü modelin kusursuz fiziği magazin basının tarafından dikkat çekerken okyanusta çektirdiği domuz selfiesi saçma olarak yorumlandı.