BIST 9.891
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.460,00

iPhone 6S çok daha farklı olacak

iPhone 6S  çok daha farklı olacak

Bir Apple klasiği; şu ana kadar tanıtılan tüm iPhone modelleri eylül ayında tanıtıldı. iPhone 6S'in de çıkış tarihi eylül ayında olacak.

iPhone 6S  çok daha farklı olacak

Bir Apple klasiği; şu ana kadar tanıtılan tüm iPhone modelleri eylül ayında tanıtıldı. iPhone 6S'in de çıkış tarihi eylül ayında olacak. Ancak Apple, tüm iPhone modellerini şu ana kadar Çarşamba günü tanıttı. Eylül ayında da Çarşamba günü 4, 11, 18 ve 25 tarihlerine denk geliyor. Apple’ın eylül ayının son çarşamba günü yeni akıllı telefon modelini tanıttığını düşünecek olursak iPhone 6S'in 25 Eylül’de tanıtılacağını tahmin etmek mümkün.

iPhone 6S  çok daha farklı olacak

Bildiğiniz üzere Apple, ilk kez iki farklı ekran boyutunu iPhone 6 modelleriyle kullanıcılarına sunmuştu. 4.7 inçlik Phone 6 ve 5.5 inçlik iPhone 6 Plus, farklı ekran boyutlarıyla seçenekler arasında yer aldı. iPhone 6S modellerinde bu gelenek değişmeyecek ve 4.7 inç ve 5.5 inçlik ekran boyutları kullanıcılara sunulacak. Bu da kullanıcı alışkanlıklarının değişmemesini sağlayacak.

iPhone 6S  çok daha farklı olacak

Apple’ın akıllı saati, Apple Watch tasarımıyla oldukça ses getirdi. Görünen o ki şirket, en hafif akıllı saat modeli Apple Watch Sport’un alüminyum olan kasasını iPhone 6S modellerinde de kullanacak. Bu da yeni iPhone modeline hem ekstra bir hafiflik hem de dayanıklık sağlayacak. Her ne olursa olsun tüm iPhone 6S modelleri yere düşünce yamulacak. Düşürmemeye çalışın.

iPhone 6S  çok daha farklı olacak

Apple’ın son aldığı patent ile home tuşunu kaldırıyor. Yani iPhone 6S’nin ön tarafı dümdüz olacak. Home tuşunun altında ise özel bir sensör olacak ve bu alana gelip güçlü bir şekilde basan kullanıcılar, home tuşu işlevini yerine getirmiş olacak. Parmak izi tarayıcısı yine bu bölge gizlenecek. Kısaca çok daha başarılı bir iPhone tasarımı geliyor. Sıkı durun!