BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Hülya Avşar frikik verdi selülitler ortaya çıktı

Hülya Avşar, Pepsi'nin 'Yıldızlı Anlar Takımı' adlı kampanyası nedeniyle düzenlenen basın toplantısında frikik verdi, selülitleri ortaya çıktı

Abone ol

Pepsi ’nin ’Yıldızlı Anlar Takımı’’ adlı kampanyası nedeniyle düzenlenen basın toplantısında Hülya Avşar , Kaya Çilingiroğlu , Burcu Esmersoy , Tülin Şahin ve Yavuz Seçkin bir araya geldi.

KAYA ÇİLİNGİROĞLU İLE BİR ARADA

Pepsi’nin yeni kampanya yüzleri belli oldu. Firmanın, sevenlerinin hayatına unutamayacağı anlar katmak ve hayallerini gerçekleştirmek üzere yola çıkan ’Yıldızlı Anlar Takımı’ önceki gün basının önüne çıktı. Facebook üzerinden Pepsi fanlarının paylaştığı reklamlar arasında seçilen birincilerle kampanya ünlüleri bir gün geçirecekler.

hulya_avsar_2803.jpgELBİSESİNE SIĞMADI

Basın toplantısında Hülya Avşar’ın tüm muzipliğiyle basın mensuplarına su atması ve ardından elindeki sihirli değnekle eski eşi Kaya Çilingiroğlu’na dokunarak, "Dokunuyorum dokunuyorum kurbağaya dönüşmüyor" diyerek espri yapması herkesi güldürdü. Kampanyada olmasından dolayı hayli mutlu olduğunu belirten Avşar, "Ekipteki herkesten memnunum Kaya hariç" diyerek değnekle Kaya’ya dokunarak, "Allah sana akıl fikir versin" dedi. Avşar toplantıda elbisesiyle oturmakta güçlük geçti ve bir ara frikik verdi. Bu sırada Avşar’ın selülitleri kameralara böyle yansıdı.

BURCU ESMERSOY ÇOCUK İSTİYOR

Avşar'ın, "En mutlu anım Zehra’yı doğurduğum andı, üzerine başka bir mutluluk tanımam" demesi üzerine Burcu Esmersoy da, "Ben de Hülya hanım gibi o mutluluğu tatmak istiyorum" dedi. Kampanyada Hülya Avşar bir hayranı ile akşam yemeğinde buluşurken, Kaya Çilingiroğlu ise Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izleyecek, Tülin Şahin, seçilen kişi ile alışveriş yapacak, Burcu Esmersoy da bütün bir gün ve gece hayranı ile birlikte zaman geçirecek. Yavuz Seçkin ise, seçilen kişi ile bir ünlüye telefon şakası gerçekleştirecek.