BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.438,19

Her derde deva meyve ve sebzeler

Her derde deva meyve ve sebzeler

Araştırmalar 170 adet kanser türünün 132'sinde antioksidan açısından zengin sebze ve meyve tüketerek beslenmenin kansere karşı koruyucu etkisinin olduğu gösteriyor.

Her derde deva meyve ve sebzeler

Araştırmalar 170 adet kanser türünün 132'sinde antioksidan açısından zengin sebze ve meyve tüketerek beslenmenin kansere karşı koruyucu etkisinin olduğu gösteriyor. İşte o yiyecekler: Kiraz: Kiraz fitokimyasallar açısından zengindir. Bunlar: anthocyanins (mevye ve sebzelerin rengini veren pigmentler; ki bunlar hücreleri zararlı kanserojen maddelere karşı koruyan antioksidan özellikleri sebebiyle kansere karşı seçenek oluşturabilirler). Aynı şekilde bir flavonoid olan quercetinki içinde hem anti-kanser bir oluşum, hem de anti-imflamotoral ve intihistaminik (alerji ve enfeksiyon önleyici) özellikler taşıyan bir antioksidandır.

Her derde deva meyve ve sebzeler

Kivi: Başta göğüs kanseri olmak üzere, kanser oluşumuna ve ilerlemesine karşı koruyucudur. Kan basıncını dengeler. Tansiyonu ve kandaki kolesterol oranını düşürür. Karaciğeri çalıştırır ve kanı temizler.

Her derde deva meyve ve sebzeler

Havuç: Eğer onun tedavi veya önleyici gücünden faydalanmak istiyorsanız, mutlaka kürünü uygulamanız gerekir. Havuç, özellikle deri ve akciğer kanserine karşı mükemmel bir önleyicidir. Prostat, pankreas veya meme kanserine karşı bu önleyici gücü yok denecek azdır.

Her derde deva meyve ve sebzeler

Kayısı: Kalp ve şeker hastalıklarına iyi gelmektedir. Kanserden koruyan ve özellikle cilt kanserine karşı önlem almanızı sağlayan kayısı, cinsel gücü de artırmaktadır.