BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.450,43
HABER /  MAGAZİN

Hamile oyuncu spor çıkışı görüntülendi

Ünlü oyuncu Mila Kunis Los Angeles'daki pilates sınıfından çıkarken görüntülendi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü oyuncu Mila Kunis geçtiğimiz gün Los Angeles'da magazin basını tarafından kameralara yakalandı.

Nişanlısı Ashton Kutcher ile birlikte ilk bebeklerini beklediklerini müjdeleyerek magazin basınında geniş yer kaplayan ünlü oyuncu Mila Kunis Los Angeles'daki pilates sınıfından çıkarken kameralara yakalandı. Hamileliğinin 3. ayında olan ünlü oyuncu aldığı kilolardan kurtulmak ve aynı zamanda fiziksel ve mental olarak iyi hissetmek için yazıldığı pilates dersinden çıkarken görüntülendi. 

2.20140424155323.jpg

Siyah spor ayakkabıları, siyah taytı, yeşi tişörtü ve siyah sweatshirtü ile kameralar tarafından görüntülenen 30 yaşındaki ünlü oyuncu Mila Kunis aldığı kilolar ile dikkat çekti. Nişanlısı Ashton Kutcher ile birlikte ilk çocuklarını beklemenin mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu aldığı fazla kilolar nedeni ile hamilelikten hiç mutlu olmadığını yakın çevresine belirttiği iddia edildi.

1.20140424155529.jpg

Fazla kilolarından kurtulmak için spora giden ünlü oyuncunun hamileliğinin ilk aylarında spor yapması bebeğin ve annenin sağlığı için tehlikeli olduğu fakat güzel aktristin aldığı kilolardan dolayı uyarıları dinlemeyerek spora devam ettiği ve bunun için nişanlısı Ashton Kutcher ile kısa süreli bir tartışma yaşadığı iddia edildi.