BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.447,68
HABER /  MAGAZİN

Hadisenin kıyafeti kim seçti?

Hadise'nin kıyafeti de olay oldu. Fazla dekolte bulanlarda çıktı bayılanlar da! Peki bu kıyafet nasıl seçildi? İşte yanıtı;

Abone ol

Moskova'da düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye'yi ‘Düm Tek Tek’ isimli şarkısıyla temsil edecek olan Hadise'nin yarı final öncesindeki kostümlü provası büyük yankı buldu.

Hadise, göbeğini açıkta bırakan, iki parçadan oluşan Gizia markalı kostümü tercih etti. Derin göğüs dekoltesi olan ve tek omuzlu olarak tasarlanan giysinin büstiyerinde ve kolunda kırmızı elastik bantlar kullanıldı. Kostümün etek kısmında ise gizli bacak dekoltesi tercih edildi.

Hadise'nin bu kostümü kimilerince fazla oryantal bulundu, kimileri ise kıyafeti hiç beğenmedi.

ELBİSEYİ HADİSE SEÇMEMİŞ...
O KIYAFET VE AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA

[PAGE]

Hadise'nin menajeri Süheyl Atay, NTV'de Can Dündar'ın sunduğu Canlı Gaste programına telefonla bağlandı. Televizyon gazetesinin haberine göre Atay, kıyafetin Hadise'nin kendi seçimi olmadığını belirterek, "Kendi seçimi değil. Kıyafeti Gizia hazırladı. Fakat Gizia'ya kıyafetin tasarımında ve yapılmasında Belçika'daki stilisti yol gösterdi, fikirler verdi. Sonunda bu kıyafet ortaya çıktı" diye konuştu.

Can Dündar, Hadise'nin yılbaşı gecesi TRT ekranındaki kıyafetine nazaran bu kıyafetinin biraz oryantal bulunduğuna değindi. Süheyl Atay, "Her eleştiriye son derece saygı duyarım. Kıyafetle ilgili seçim başka türlü bir şey olsaydı da eleştirilebilirdi. O da beklenti ile alakalı. Yılbaşında ne giyecek diye beklenirken o kadar basit bir kıyafetti ki o, o beklentileri fazlasıyla karşıladı. Farklı bir sempati yarattı. Burada Hadise'nin tercihi şu oldu, kendisinin sahnede dans etmesi nedeniyle rahat dans edebileceği bir kıyafet olması tercih edildi. Kıyafetin en azından bu fikri Hadise tarafından verildi. Sanatçının artistik tercihidir, o konuda çok da fazla yorum yapmak gerekmiyor" diye konuştu.

Süheyl Atay, başarının ille de birincilik olmadığı önemli olanın iyi bir temsil olduğunu da sözlerine ekledi.



HADİSE'NİN ORYANTAL BULUNAN
KIYAFETİNİN FOTOĞRAFLARI...

 

[PAGE]



 

[PAGE]



 

[PAGE]



 

[PAGE]



 

[PAGE]



 

[PAGE]