BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.447,47

Güneş tutulması felaket mi getirecek burçlara etkisi

Güneş tutulması felaket mi getirecek burçlara etkisi

Akrep Burcu'nda parçalı güneş tutulması Türkiye'yi fena etkileyebilir peki ya burçlara etkileri neler?

Güneş tutulması felaket mi getirecek burçlara etkisi

Dün gece yarısından sonra 00:56’da Ay ve Güneş Akrep burcunun 0 derecesinde birleşerek, Yeniay doğdu ve Güneş Tutulması meydana geldi.

Türkiye Akrep burcu olduğu için bu tutulma Türkiye’miz için önemli diyebiliriz.

Sabit burçtaki tutulmanın etkileri kalıcı olur ve bazı durumlarda beklenmedik şiddetli felaketleri hayatımıza getirebilirler. Parlamento, meclis, para konuları, ulusal finans ve bu alandaki sorunlar sabit burçtaki tutulmalarda sıkça görülebilir.
Güneş tutulması felaket mi getirecek burçlara etkisi

Peki parçalı güneş tutulmasının burçlara etkileri nedir? Bu tutulma neden önemli? İnternethaber.com Astroloji yazarı Demet Baltacı bu doğa olayının etkilerini anlattı.

Bu tutulmada etkileri çok güçlü ve uzun vadeli bir yeniay olacak. Akrep, ölüm, yeniden doğum, dönüşüm, spirütiel, okült konular, psikoloji, gizli, bilinmeyen kavramlar, sırlar, cinsellik, tutkular, hisseli paralar, tıp, şifa, ilaç, kimyasal ürünler, yer altı kaynakları ile ilgili bir burçtur.

Bedenimizde cinsel organlar, böbrekler, kalın bağırsak, anüs, prostat akrep burcu ile bağlantılıdır. Bu bölgelerdeki hassasiyetler ve hastalıklar ortaya çıkabilir.

Güneş tutulması felaket mi getirecek burçlara etkisi

Sabit nitelikli bir tutulma olduğu için önümüzdeki altı aylık dönemde tutulma enerjileri altında olacağız. Önümüzdeki yıl Mart sonuna kadar bu tutulmanın etkileri yaşamımıza dahil olmaya devam edebilir.

Tutulma en fazla Akrep-Boğa hattını etkileyecek. Diğer sabit burçlar Aslan ve Kovaların ilk günlerinde doğanlar da tutulma enerjileri ile önemli değişimler içerisine girebilirler. Özellikle doğum günü 23-26 Ekim Akrepler, 20-24 Nisan Boğalar, 23-26 Temmuz Aslanlar, 21-24 Ocak Kovalar bu tutulmadan birinci derece etki alabilirler. Önümüzdeki 1 yıllık süreçte yaşamlarında yenilikler ve yön değişimleri olabilir.
Güneş tutulması felaket mi getirecek burçlara etkisi

TUTULMANIN TÜRKİYE'YE ETKİSİ

Tutulma ülkemizin beşinci evinde gerçekleşecek. Güneş ülke yönetimi, liderler ve ünlü kişilerin doğal yöneticisidir.

Beşinci ev genel olarak halkın refahı, mutluluğu, zevkleri, gençler, çocuklar, doğumlar, eğitim, turizm, sanat, sanatçılar, ünlü kişiler, sporcular, eğlence yerleri, ekonomi, spekülatif piyasalar, kalp doktorları ile ilgilidir.

ÖLÜMLER OLABİLİR

Sanatçılar, ünlü kişiler arasında dikkat çekici gelişmeler olabilir, önemli sanat eserleri ortaya çıkabilir. Akrep ölüm ve dönüşümle ilgili olduğu için kayıplar da meydana gelebilir.