BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.441,06

Google'ın bulamadığı siteler

Google'ın bulamadığı siteler

Şimdi bu karanlık, görünmez ve google tarafından bulunmaz internet adreslerini keşfetmenin zamanı geldi.halka açık ve google gibi arama motorları tarafından endekslenebilen internetin boyutundan kat kat büyük olan bu bilgi kaynaklarına, bu işe adanmış özel arama motorlarıyla erişebilirsiniz. chip...

Google'ın bulamadığı siteler

9 WWW Virtual Library

İnternetin mucitleri tarafından başlatılan en eski katalog WWW Virtual Library'dir.

İlgili konular ve araştırma kaynakları bulabileceğiniz bu site Tim Berners-Lee'nin eserlerinden.

Bağlantı: http://vlib.org/

Google'ın bulamadığı siteler

İngiliz kaynaklarını da kurcalayın

8 Intute

İngiltere merkezli bu kaynak dünyanın en saygın üniversitelerinden araştırma kaynakları tutuyor. Aradığınız konu özel ve bilimsel ise bulabileceğiniz engin bir bilgi kaynağı.

Bağlantı: http://www.intute.ac.uk/

Google'ın bulamadığı siteler

7 Complete Planet

"Derin internetin ön kapısı" sitenin kendisi için seçtiği tanım. Dinamik veritabanları genel kullanıcının aramalarında çıkmıyor.

70.000 veritabanını endeksleyen Complete Planet, gıdadan askeri teknolojilere her alanda bilgi bulmanızı sağlıyor. Tarih aralığında arama yapma özelliği sunuyor.

Bağlantı: http://aip.completeplanet.com/aip-engines/browse?thisPage=%2Fbrowse%2Fbrowse.jsp&successPage=%2Fbrowse%2Fbrowse.jsp&errorFlag=&errorMsg=&event=loadPageEvent&directPage=&directSection=4&treeQueryExpr=&treeQueryType=phrase&treeQueryTarget=tree

Google'ın bulamadığı siteler

Ansiklopedi ve almanaklar elinizin altında

6 Infoplease

Özelliklerle dolu bir bilgi portalı olan Infoplease ile ansiklopediler, almanaklar, atlas, biyografiler ve daha fazlası elinizin altında.

Bağlantı: http://www.infoplease.com/index.html