BIST 9.878
DOLAR 32,54
EURO 34,96
ALTIN 2.456,28
BİLİM - TEKNOLOJİ

Google Pixel tanıtıldı: Bakın hangi özelliklerle geliyor?

Google Pixel Google'ın en yeni akıllı telefonlarından biri ve dün akşam gerçekleştirilen dev etkinlikte tanıtıldı. Google Pixel bakın hangi özelliklerle ve hangi tarihte geliyor?

Google Pixel ortaya çıktı, özellikleri ve çıkış tarihiyle kullanıcıların tüm merak ettiği sorular yanıt buldu. Google'ın uzun zamandır konuşulan ve haklarında fazlasıyla söylenti ortaya atılan yeni Pixel telefonları, resmi olarak tanıtıldı. Beklendiği gibi Pixel ve Pixel XL isimleriyle piyasaya sürülecek olan telefonlar, kutularından Android 7.1 ile birlikte çıkıyor.


Google Pixel, 5 inç'lik Full HD bir ekrana sahip ve ekran, AMOLED teknolojisi ile sunuluyor. Gücünü Snapdragon 821 işlemciden alan telefon, bu işlemciyi 4GB RAM ile destekliyor.


32 ve 128 GB'lık depolama seçenekleri ile gelen telefon, microSD bellek kartı desteğine de sahip. Telefonun ön kamerası 8 megapiksel çözünürlük sunarken, arka kameranın çözünürlüğü 12 megapiksel. USB Type-C arabirimine sahip olan Google Pixel'in batarya kapasitesi ise 2.770 mAh. 20 Ekim'de Google Pixel raflardaki yerini alacak.

Sitene Ekle
Etiketler