BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Genelkurmay Başkanı Org. Akar'dan Zeytin Dalı mesajı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR'ın Zeytin Dalı Harekâta Verilen destek nedeniyle yayımladığı teşekkür mesajı

Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, TSK'nın Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na verilen destek nedeniyle bir teşekkür mesajı yayımladı. Sınır birliklerini denetlemek için gittiği Oğulpınar Karakolu'nda konuşan Orgeneral Akar, "Zeytin Dalı Harekatının başlangıcından bugüne kadar asil milletimiz ordu-millet anlayışının en güzel örneklerini sergilemektedir" dedi. 

AFRİN VE İDLİB'TE: Afrin harekatıyla o bölgedeki teröristleri temizlemeye çalıştıklarını, İdlib'te de gözlem noktalarında barış için mücadele ettiklerini hatırlatan Orgeneral Akar, "Bunları uluslararası hukuktan aldığımız güçle, uluslararası hukuktan aldığımız güçle, meşru müdafaa şartları çerçevesinde görevlerimizi yerine getiriyoruz" dedi.

EN SON TERÖRİST TEMİZLENENE KADAR: TSK'nın hedefinin teröristler olduğunu vurgulayan Orgeneral Akar, "En son terörist etkisiz hale getirilene kadar bunlara karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşaallah en son teröristin de etkisiz hale getirilmesiyle de vazifemiz tamamlanacak" dedi. İşte Orgeneral Akar'ın konuşmasından satır başları: 

- Bu faaliyetleri yaparken sadece kendi ülkemize değil, Suriyeli kardeşlerimizin de rahatı, huzuru ve güvenliği için gayret gösteriyoruz. Biz bu işleri başarıyla sonuçlandırdığımızda umudumuz Suriyeli kardeşlerimizin de güven içinde rahat ve huzur içinde evlerine dönmelerini sağlamaktır. 

HİÇBİR MASUMA ZARAR VERMEDEN: Bu faaliyetleri yürütürken tarihimizden gelen, kültürümüzden gelen bir anlayışla kutsal değerlerimize uygun olarak hiçbir masuma hatta çevredeki hiçbir varlığa zarar vermeden bu faaliyetleri sürdürmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar da tüm dünyaya örnek olacak şekilde bu kurallar uygulandı. 

'ORDU MİLLET' ANLAYIŞININ EN GÜZEL ÖRNEĞİ: Biz bu faaliyetleri yürütürken aziz milletimiz desteğini bizden esirgemedi. Ellerinden geldiğince bize destek sağladılar, katkı sağladılar. Moralimizi motivasyonumuzu yükseltmek için ellerinden gelen her türlü faaliyeti gösterdiler. Özellikle Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bugüne kadar asil milletimiz 'ordu millet' anlayışının en güzel örneklerini sergilemekte ve Türk milletinin göz bebeği olan kahraman ordumuzun her daim yanında olduğunu göstermektedir. Milletimizin, aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz için kurulmuş olan vakıf ve derneklere yaptığı maddi ve manevi destek bunun en güzel örneklerini teşkil etmektedir. 

DUYGU YÜKLÜ MEKTUP VE MESAJLAR... Şahsım ve TSK mensupları adına şanlı tarihimize ve milli örf ve adetlerimize yaraşır şekilde duygu yüklü mektup, mesaj, bağış ve hediyelerle kahraman mehmetçiğimizin maneviyatının moral ve motivasyonunun en üst seviyelere çıkmasına katkı sağlayan saygıdeğer kişilere, özel ve kamu kurum ve kuruluşlarına ve aziz milletimiz ile TSK mensuplarının kıymetli ailelerine TSK'ya verdikleri destek ve duydukları güvenden dolayı sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum. 

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle