BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
GÜNCEL

Fokus ultrason nedir?

Fokus ultrason nedir ve nasıl yapılır? Fokus ultrasonun yan etkileri var mıdır? Medikal Estetik Hekimi Dr. Nihat Dik anlattı.

Fokuslu ultrason ile ameliyatsız yüz germe hakkında Medikal Estetik Hekimi Dr. Nihat Dik şu bilgileri verdi:





‘Fokus ultrason, ultrasonik ses dalgalarının odaklanarak cilt altına gönderilmesi yöntemidir. Sarkan veya elastikiyetini kaybetmiş deriyi toparlamak için son yılların mucize buluşudur. Zamanla elastikiyet kaybına bağlı olarak yer çekimine yanaklarımız, göğüslerimiz, kol altlarımız, bacak içlerimiz yenik düşmeye başlar. Özellikle yüz bölgesinde yanak sarkmasını veya kaş düşmesini engellemek istiyorsanız altın standart fokus ultrasondur.





Deri altına 1,5 mm, 3 mm ve 4,5 mm derinliğe gönderilen odaklanmış fokus dalgaları o bölgenin sıklaşmasını sağlar. Hemen hemen örümcek ağı estetiği ile aynı etkilere sahiptir. Morluk, sararma, ağrı ise yok denecek kadar azdır. Sonuçlar anında görüntülüdür, 3 ay içerisinde pik yapar. Uygulama esnasında  çok ufak diş sızlamaları hissedilebilir, bunlar bir kaç saat içerisinde ufak bir ağrı kesiciyle kendiliğinden geçer.





Eğer uygulamanın çok daha başarılı olmasını istiyorsak bir kaç seans üst üste yapmakta fayda vardır. Güvenlidir, herhangi bir komplikasyonu yoktur, sonuç garantilidir. 45 dakikalık uygulamanın sonrasında 10 dakika içerisinde fokus ultrasonun sonuçlarını görebilir.’





Sitene Ekle
Etiketler