BIST 9.889
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.454,67
GÜNCEL

Festival kanlı bitti! Fırtına sahneyi uçurdu, DJ işinin başında can verdi

Brezilya'da düzenlenen festivalde çıkan fırtınanın etkisiyle sahne çöktü. O esnada performans sergileyen DJ, sahnenin altında kalarak hayatını kaybetti. Olay anı seyirciler tarafından görüntülendi.

Olay Brezilya'da yaşandı. Hava koşullarının olumsuz olmasına rağmen gerçekleştirilen elektronik müzik festivalinde sahne çöktü. Sahnenin çökmesi sonucu DJ Kaleb Freitas dahil 3 kişi kafasından yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak DJ Kaleb Freitas aldığı ağır darbe sonucunda hayatını kaybetti. Trajik olay sahneyi cep telefonu ile görüntüleyen bir seyirci tarafından kaydedildi. Kaza sırasında etkinlik alanında 5 bin civarında insanın olduğu belirtildi.

SORUŞTURMA AÇILDI

Yetkililer, festival organizatörleri Rave Atmosphere'in doğru izinlere sahip olduklarını ve tüm evraklarının usule uygun olarak düzenlendiğini söyledi. Ancak rüzgar, sağanak yağış ve fırtına ile ilgili uyarılara rağmen sahneyi kuran ve organizasyonu ertelemeyen firma hakkında soruşturma başlatıldı.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle