BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.438,01

Erkeklere özel şifalı kürler

Erkeklere özel şifalı kürler

Erkeklerin baş belası olan prostata karşı brokoli mucize etkiler gösteriyor. cinsel isteksizliğin çaresi ise havuçta gizli. prof. dr. ibrahim saraçoğlu'nun her iki dert için hazırladığı özel kürler var.

Erkeklere özel şifalı kürler

Erkeklerin baş belası olan prostata karşı brokoli mucize etkiler gösteriyor. Cinsel isteksizliğin çaresi ise havuçta gizli. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun her iki dert için hazırladığı özel kürler var.

Erkeklere özel şifalı kürler

Prostatı önleyen kürlere gözatmadan önce brokolideki şifa kaynağına bir bakalım. Brokoli gerçek bir C-vitamini deposu. Bir tanesi günlük ihtiyacımızın tamamını karşılar. Brokolinin lifli yapısı ise bağırsaklara şifadır.

Erkeklere özel şifalı kürler

Prostata karşı kür: (şikayetiniz 1-2 yıldır devam ediyorsa bunu uygulayın)Hazırlanışı: Yaklaşık, bir litre kaynamakta olan suyun içine 200-250 gram brokoliyi atınız. Hafif ateşte en fazla 4-5 dakika haşlayınız. Ilıdıktan sonra süzüp posasından suyunu ayırınız.

Erkeklere özel şifalı kürler

Bu suyun üçte birini sabah, üçte birini öğlen ve son kalan üçte birini de akşam aç karına içiniz. Brokoli suyunu içtikten sonra yirmi dakika hiçbir şey yiyip içmeyiniz (su hariç). Eğer çalışan bir insan olarak öğle üzeri evinizde bulunamıyorsanız, yarısını sabah, diğer yarısını da akşam aç karına içebilirsiniz.