BIST 9.872
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.456,75
HABER /  MAGAZİN

Erhan Çelik'i kızdıran eski eş sorusu!

Gülben Ergen'in eşi Erhan Çelik'in paylaştığı fotoğraf sosyal medyada olay oldu. Bir takipçisinin eski eş ile ilgili sözleri Çelik'i kızdırdı.

Abone ol

Ünlü sunucu Erhan Çelik, oğlu Kayra ve eşi Gülben Ergen'in oğululları Ares, Atlas ve Güney ile birlikte yer aldığı fotoğrafı "Televizyonda maç olunca biz" notuyla sayfasında yayınladı.

Bir takipçisinin 'Gülben Hanım çocuklarının babasıyla fotoğraflarını paylaşıyor. Siz de çocuğunuzun annesiyle fotoğraflarını paylaşsanız...' yorumuna şu notla karşılık verdi:

"Had sorunu yaşayanların sayısı arttığı için ilk ve son kez söyleyeyim; oğlumun annesi sosyal medya kullanımını ve paylaşımlarını sevmeyen bir hukukçu. Onu yaşamında her daim mutlu kılan prensipleri var ve ben onun bu tutumunu hep saygıyla karşılamışımdır. Bu saygının göstergesi olarak da hiçbir zaman birlikte fotoğrafımızı paylaşmadım. Oğlumuzun okul etkinlikleri, bizi bir araya getiren özel günler, görüşmeler hepsi Kayra'nın fotoğraf albümünde yerini alıyor. Anneliğine duyduğum saygı gereği aksi olmaz. Bu nedenle özellikle bu türde paylaşımlarla gereksiz soru ve isteklerden kaçınmanızı rica ederim."

4677_189791.jpg