BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Erdoğan'a İslam dünyası ödülü

Erdoğan'a İslam dünyası ödülü

Başbakan recep tayyip erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere önceki gece özel uçak ''ana'' ile kuveyt'e gitti. başbakan erdoğan'ı, havaalanında kuveytli yetkililer karşıladı.erdoğan'a eşi emine erdoğan, devlet bakanı zafer çağlayan, maliye bakanı mehmet şimşek, enerji ve tabi kaynaklar bakanı...

Erdoğan'a İslam dünyası ödülü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere önceki gece özel uçak ''ANA'' ile Kuveyt'e gitti. Başbakan Erdoğan'ı, havaalanında Kuveytli yetkililer karşıladı.

Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız eşlik ediyor.

Erdoğan'a İslam dünyası ödülü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt'teki temasları çerçevesinde bir kolejde düzenlenen ödül törenine katıldı.

Erdoğan'a İslam dünyası ödülü

Kuveyt temaslarına başlayan Erdoğan, Veliaht Prens Şeyh Nawaf ve Başbakan Nasır ile Şhamiya Kız Koleji'nde düzenlen ödül törenini izledi.

Erdoğan'a İslam dünyası ödülü

Kolejdeki öğrencilerin gösterilerini ilgiyle izleyen Başbakan Erdoğan'a, okul broşu takıldı.

Kolejdeki törene, eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç ve heyet üyeleri katıldı.