BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52

En iyi 10 Android telefon

En iyi 10 Android telefon

Android telefonlar, tarihlerinin belki de en güzel günlerini yaşıyor. Bu telefonlardan en iyi 10 tanesi belirlendi.

En iyi 10 Android telefon

Android telefonlar, tarihlerinin belki de en güzel günlerini yaşıyor. Kıvrık, eğimli ekrana sahip modeller, çizilmeyen, kırılmayan, nano teknolojili kasalar, su geçirmez modeller... Hemen her marka, gelmiş geçmiş en güçlü amiral gemisi modellerini piyasaya sürdüler ve şimdi, kullanıcılardan gelecek geri dönüşleri bekliyorlar. İşte en iyi 10 Android telefon...

En iyi 10 Android telefon

10 - HTC One M8
HTC, One M9 modelini piyasaya çıkardı ancak One M8 hala çok etkileyici bir telefon. Üstelik, abisi M9 piyasaya çıktığı için şimdi fiyatı daha makul seviyelere de indi. Hızlı bir kamera uygulaması ve 3D görüntü alabilen çift kamerası bulunan telefon çok büyük bir ekrana da sahip.

En iyi 10 Android telefon

9 - HTC One Mini 2
M8`i çok büyük veya çok pahalı buluyorsanız, onun minyatür bir kopyası gibi görünen One Mini 2 sizi mutlu edebilir. Metal kasaya ve BoomSound hoparlörlere sahip olan telefon 4.5 inç boyutuyla çok da küçük sayılmaz ancak bugünler de 4.5 inç ekranlara artık mini deniyor. Telefonda 13 MP kamera olduğunun da altını çizmek gerekiyor.

En iyi 10 Android telefon

8 - Google Nexus 6
Google`ın efsanevi Android telefonu Nexus, sade tasarımı ve stok Android ile büyük ilgi topluyor. Böylece üreticilerin telefona yüklediği "çöp uygulamaların" telefonu yavaşlatmasıyla boğuşmak zorunda kalmadan çok hızlı bir Android deneyimi yaşanabiliyor. Nexus 6, aslında Motorola`nın Moto X modelinin büyütülmüş bir sürümü. Cihazda 6 inç AMOLED QHD ekran, 13 MP kamera ve çok büyük bir pil bulunuyor. Elbette fiyatı da Motorola`nın "düşük fiyat" politikasına uygun.