BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.435,24

Emel Sayın gözyaşlarına boğuldu

Emel Sayın gözyaşlarına boğuldu

Türk Sanat Müziği’nin efsanelerinden Emel Sayın’ın doğum günü 20 Kasım’daydı. Zekeriyaköy’deki komşuları, sanatçının 72 yaşına bastığını gazetelerden okuyunca sürpriz yaptı. Karşısında yaklaşık 20 kişilik grubu gören Emel Sayın gözyaşlarına boğuldu.

Emel Sayın gözyaşlarına boğuldu

Türk Sanat Müziği’nin efsanelerinden Emel Sayın’ın doğum günü 20 Kasım’daydı. Zekeriyaköy’deki komşuları, sanatçının 72 yaşına bastığını gazetelerden okuyunca sürpriz yaptı. Ellerinde çikolatalı pasta ile evine gittiler. Karşısında yaklaşık 20 kişilik grubu gören Emel Sayın gözyaşlarına boğuldu.

Emel Sayın gözyaşlarına boğuldu

Öte yandan hayranlarının doğum günü için gönderdiği bir hediyeyle kamera karşısına geçen Emel Sayın, 72 yaşın tüm zarafetiyle objektiflere gülümsedi ve şu teşekkür mesajını Instagram hesabından paylaştı:

Emel Sayın gözyaşlarına boğuldu

''Bugün doğum günüm. Beni mesajlarınızla, çiçeklerinizle, hediyelerinizle (fotoğraftaki de dahil) güzel dileklerinizle çok mutlu ettiniz. Hepinize sonsuz teşekkürler ve sevgiler'' Her zamanki görüntüsünden farklı olarak oldukça samimi bir paylaşım yapan sanatçının bu fotoğrafı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Emel Sayın gözyaşlarına boğuldu

EMEL SAYIN KİMDİR? Emel Sayın, 20 kasım 1945 tarihinde Sivas'ın Şarkışla ilçesinde doğmuştur. 1926'da Türkiye'ye gelen muhacir bir aile olan Suat ve Ahmet Sayın'ın 4 kız çocuklarından en büyüğüdür. Şenel, Fatoş ve Hülya adlarında kız kardeşleri vardır. Anne ve babası Toprak Mahsulleri Ofisinde çalışıyorlardı.