BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Eliz Sakuçoğlu kaza geçirdi işte nedeni?

Eliz Sakuçoğlu kaza geçirdi işte nedeni?

Eliz Sokuçoğlu İsviçre'de kaza geçirdi. Sevgilisi Beran Benan ile dünyanın en büyük kayak merkezlerinden birine sahip İsviçre'ye giden isim orada talihsiz bir kaza geçirdi. İşte kazanın nedeni...

Eliz Sakuçoğlu kaza geçirdi işte nedeni?

İsviçre’den ve kayak bölgesi Gstaad’tan fotoğraflar paylaşan Sakuçoğlu’nun geçtiğimiz günlerde kayak sırasında bir kaza geçirdiği ortaya çıktı. Eliz Sakuçoğlu geçirdiği kazayı "Geçen haftada hastanelik olmuştum. Snowboard düşe kalka öğrenilir sonuçta, ancak dünkü düşüşüm sonrası kalkacak hiçbir gücüm kalmamıştı artık, iç kanama geçirdim. Çok şükür bugün daha iyiyim. Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için de ayrıca sonsuz teşekkürler, Allah sizleri sevdiklerimi başımdan eksik etmesin gördüğünüz gibi gayet iyiyim " notuyla takipçilerine duyurdu.

Eliz Sakuçoğlu kaza geçirdi işte nedeni?

Ünlü stil danışmanı Eliz Sokuçoğlu, kaza sonrası kendisini hastaneye yetiştiren ve yanında olan sevgilisi Beran Benan'a da sosyal medya hesabından yayınladığı not ile teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Eliz Sakuçoğlu kaza geçirdi işte nedeni?

Eliz Sakuçoğlu, paylaştığı bu fotoğrafın altına, "Hala yorgun ve bir o kadar şaşkın, insan hayatı hangi ara o kadar ucuzlaştı... Ya sen o gün olmasaydın sevgilim bugün ben olacak mıydım? Düşünmek istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum ..." notunu düştü.

Eliz Sakuçoğlu kaza geçirdi işte nedeni?

ELİZ SOKUÇOĞLU KİMDİR? Murat Boz'la yıllar süren ilişkisi sayesinde adını duyduğumuz Eliz Sakuçoğlu kim olduğunu merak edenler için detaylar... Uzun bir dönem Murat Boz’ un Sevgilisi olarak tanıdığımız Eliz Sakuçoğlu Boz ile ayrılıkları sonrası da adından söz ettiriyor. Henüz 14 yaşında iken oturduğu şehirde bir mağazada harçlığını çıkarmak için çalışmaya başlayan Eliz Sakuçoğlu Antakya doğumludur. Altı yaşındayken ailesiyle birlikte Almanya’ya taşınmış ve eğitimini bu şehirde almıştır. Bremen’de yaşamaya ve orada ünlülerin alışveriş yaptığı bir mağazanın atölyesinde tasarımcılık yapmaya başlamıştır. Annesiyle babasının boşanmasının ardından İstanbul’a taşınmış, Gaye Sökmen Ajans ile anlaşarak fotomodellik yapmaya başlamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde sekiz ay kadar eğitim aldıktan sonra; Hülya Koçyiğit, Ediz Hun gibi ünlü isimlerin oynadığı Asla Unutma dizisinde rol almıştır. Acun Ilıcalı’nın Fear Factor yarışmasına katılarak birinci olmuş ve büyük ödül 50 bin TL kazanmıştır. Eliz Sokuçoğlu şimdiler de Beran Benan ile aşk yaşıyor.