BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.506,89
HABER /  MEDYA

Elif Çakır kovuldu Emre Uslu bayram etti

Emre Uslu, Star gazetesinde yazılarına son verilen Elif Çakır için zehir zemberek twetler attı

Abone ol

Cemaate yakın isimlerden Taraf gazetesi yazarı Emre Uslu, Star gazetesinde işine son verilen Elif Çakır'a twitter hesabından öfke kustu.

YAZDIKLARINI YENİDEN TARAYIN VE DAVA AÇIN

Çakır için tetikçi ifadesini kullanan Uslu, yazdıklarının yeniden taranıp dava açılması çağrısında bulundu. Daha önce Gülen'e 'Game over' (oyun bitti) diyen Çakır'a tepki gösteren yazar, "kendisi için GAME OVER oldu kovuldu. RT edin ve sorun nasıl bir his :)" diye yazdı.

GÜLEN'E DAYILANIP GAME OVER DEDİ

screen-shot-2014-11-26-at-10.13.17-am.png

TEK TEK HESAP SORUN

screen-shot-2014-11-26-at-10.13.10-am.png

GÜLEN'E 'AHİRETİNİ KURTAR' DEMİŞTİ

Pensilvanya'da yaşayan Fethullah Gülen Star gazetesi yazarı Elif Çakır'a yazdığı "Game Over Hocafendi" başlıklı köşe yazısı nedeniyle ceza davası açmıştı.

Elif Çakır, Fethullah Gülen'le ilgili yazdığı köşe yazısında STAR'ın ortaya çıkardığı 7 bin kişilik paralel dinleme listesinin, Gülen cemaati için yolun sonu anlamına geldiğini ifade etmişti. Yazısında "Game over Hoca" diyen Çakır, "Bu yediğin tokadı Hak'tan bilip tövbe kapıları henüz açıkken en azından ahiretini kurtar ve kanına girdiğin, zulmettiğin, haksızlık yaptığın insanlardan hak helalliği dile... Burada batıyorsun, bari ahiretini kurtar. Oranın azabı çok şiddetli olacak..." ifadeleriyle de Gülen'e "kral çıplak" demişti.