BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

EDHO Pudra Hakkı kim?

EDHO Pudra Hakkı kim?

atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2018'in yeni bölümündeki ilk bölümü yine nefes kesti. Diziye dahil olan Pudra Hakkı ise merak konusu oldu

EDHO Pudra Hakkı kim?

atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2018'in yeni bölümündeki ilk bölümü yine nefes kesti. Diziye dahil olan Pudra Hakkı ise merak konusu oldu. Peki EDHO Pudra Hakkı kimdir, nereli, kaç yaşında? Hızır Reis'in yeni düşmanı ölecek mi? sorularının cevabı haberimizde....87. BÖLÜM ÖZETİ: İşlediği suçun bedelini kendi rızasıyla ödeyen Ömer'i hapiste zor günler beklemektedir. Oğlunun, vicdanının sesini duymasına yardımcı olan Meryem ise içeriden gelen kötü haberlere katlanmak zorunda kalacaktır. Pudra Hakkı ile yapılan karlı ticaret masadaki bazı isimlerin aklını karıştırmayı başarır. Tehlikeli sularda yüzen masa üyelerinin, herkesi bir girdabın içine çekmesi an meselesidir. Hakkı'nın ortaklıktan bahsedip masaya oturmak istemesi de geri dönülmez bir yola girildiğinin göstergesidir. Başındaki türlü belalardan henüz kendini kurtaramamış Hızır ise dostu bildikleriyle bir savaşa girmenin eşiğindedir.

EDHO Pudra Hakkı kim?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 9 Ocak’ta ekranlara gelen 87. Bölümünde diziye dahil olan Pudra Hakkı kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yılbaşı nedeniyle yeni sezon ilk bölümü 2 ocak’ta ekranlara özel bölümü ile ekranlara geldi. Edho dizisinde masa üyelerinden bazıları toz işine girmekte çok fazla ısrarcı olur. Hatta bunu da Hızı Reisten gizli yaparlar.

EDHO Pudra Hakkı kim?

Son sevkıyatta yakayı ele verirler. Hızır, bu durumu masaya taşır. Ünal bu durumu kendisi yönetmediğini silah karşılığında toz gönderdiklerini Tipi ve eniştesi bu tozu Pudra Hakkı sayesinde paraya çevirdiğini masaya söylerler. Hızı her ne kadar kızsa da masa üyeleri bu durum karşısında çok mutlu olurlar. Masa üyerinden gözü aç olanlar Pudra hakkı ile iş yapmaya karar verirler. Pudra hakkı ise Masa’ya oturmak ister. Pudra hakkının masaya oturmasına Ünal seslenmez iken Hızır karşı çıkacak. Bakalım Pudra Hakkı Hızır Reis’e rağmen oturabilecek mi?

EDHO Pudra Hakkı kim?

Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz (Edho)dizisinde 87. Bölümü ile diziye dahil olan ve Pudra Hakkı‘yı canlandıran Levent Özdilek oldu. Leven Mart 1955 yılında Adana ilimizde hayata gözlerini açmıştır. Levent Oyunculuk Üzerine “Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü” den mezun olmuştur.