BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.441,90
GÜNCEL

EDHO oyuncuları Mehmetçik için sınırda!

Zeytin Dalı Harekatı devam ederken tüm Türkiye Mehmetçik’le tek yürek oldu. Öte yandan harekata destek vermek ve askerlerle buluşmak için Hatay'a gelen sanatçıların da sınırdaki Mehmetçiğe ziyaretleri devam ediyor.

Zeytin Dalı Harekatı devam ederken tüm Türkiye Mehmetçik’le tek yürek oldu. Öte yandan harekata destek vermek ve askerlerle buluşmak için Hatay'a gelen sanatçıların da sınırdaki Mehmetçiğe ziyaretleri devam ediyor. Son olarak ATV’nin fenomen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncuları Hatay’a giderek Mehmetçiğe desteklerini gösterdiler.

Dizinin başrol oyuncularından Oktay Kaynarca, "Moral desteği vermek için geldik. Burada her şey yolunda bir sıkıntı yok. Savaş ortamı var gibi bir hava estiriliyor ama burada hiçbir sıkıntı yok. Tabi biliyoruz ki sınırın öbür tarafında operasyon başarılı bir şekilde devam ediyor. Elimizden gelse sınırın diğer tarafına da geçmek istiyoruz. Ama güvenlik nedeniyle izin verilmiyor" dedi.

Kaynarca Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin duygu ve düşünceleri şu cümlelerle ifade etti:

"Memleketin tek yürek olması çok önemli. Bu rüzgarın böyle esmesi durumunda bütün dünya görecektir ki bu memlekete hiçbir şey yapamayız. Bizim askerimiz merhametlidir ama dünyanın en cesur askerleridir. Türkiye hiçbir zaman kimliğini yitirmeyen bir ülke oldu. Bu memleketin zenginliklerin farkına vardık. Bir arada yaşayan bir halk var. Kardeşlik rüzgarını estirdikten sonra hiçbir sorunumuz olacağını düşünmüyorum. Dil din ırk fark etmeden bu topraklarda kardeşçe yaşadığımız zaman hiçbir problemimiz kalmayacak"

Sitene Ekle